Novice

20. februar 2018

Zavarovalnica Triglav in Petrol med najboljšimi internimi komunikatorji v Evropi

Evropsko združenje internih komunikatorjev FEIEA je 9. februarja 2018 v Parizu nagradilo najboljše prakse internega komuniciranja v Evropi. Med najboljšimi sta bila znova tudi Zavarovalnica Triglav in Petrol.
20. februar 2018

Dogodek SIK PRSS: Podkrepite skladnost in etičnost s pravo komunikacijo

Komuniciranje skladnosti poslovanja in etičnega ravnanja ima pri krepitvi ugleda, stabilnosti in zaupanja v podjetju vse večjo vlogo. Kako narediti prve korake smo spoznavali na delavnici Sekcije za interno komuniciranje PRSS Komuniciranje skladnosti poslovanja in integritete, ki je potekala v četrtek, 15. februarja v ljubljanskem Poligonu.
20. februar 2018

Dogodek Regije 02: Majhne spremembe, ki učinkovito delujejo v podzavesti

Na prvem letošnjem srečanju je člane štajerske sekcije PRSS gostila Pošta Slovenije, ki se prvič od svoje ustanovitve leta 1995 predstavlja s prenovljeno celostno grafično podobo.
5. februar 2018

Zakaj ima komuniciranje skladnosti poslovanja in etičnega ravnanja vse večjo vlogo pri krepitvi ugleda, stabilnosti in zaupanja v podjetju ter kako narediti prve korake?

Predstavniki Gospodarske zbornice Slovenije, Združenja Manager, Združenja nadzornikov Slovenije in Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani so leta 2014 združili moči v delovni skupini Odbor za slovensko korporativno integriteto. S postavitvijo smernic na portalu slovenske korporativne integritete (korporativna-integriteta.si) omogočajo...
23. januar 2018

Še teden dni do zaključka prijav na Zlato pero

Ne zamudite priložnosti in se prijavite na prestižno globalno ocenjevanje komunikacijskih primerov Zlato pero/Gold Quill, rok za oddajo se izteče 30. januarja 2018. Ob tem je slovenska sekcija IABC Slovenskega društva za odnose z javnostmi, izvedla tudi delavnico za uspešno prijavo primera mednarodni žiriji.