Novice

19. april 2018

Študentski sekciji PRSS tudi IABC-jeva nagrada Sharon Berzok Student Award

18. april 2018, San Francisco - Iz mednarodnega združenja IABC so sporočili, da so na letošnjem ocenjevanju komunikacijske odličnosti Zlato pero nagradili Študentsko sekcijo PRSS tudi s posebnim priznanjem Sharon Berzok Student Award.
19. april 2018

Komunikacijske veščine in znanje, naraščajoča potreba tudi pri izobraževanju bodočih zdravnikov

18. april 2018, Ljubljana - Komunikacijski zos, ki ga prireja Sekcija IABC Slovenskega društva za odnose z javnostmi, je na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani gostil študentske organizacije.
17. april 2018

Prijave za nagrado Prizmo smo podaljšali do petka

V labirintu komuniciranja včasih naletimo tudi na oviro, ki ji pravimo čas. Na to oviro ste mnogi med vami naleteli v zadnjih dnevih, ko vam je zmanjkovalo časa za kakovostno izpolnjevanje prijav za nagrado Prizmo. Na vašo željo se je strokovna žirija odločila, da podaljša rok za prijavo.
17. april 2018

Člani naše sekcije ŠS PRSS med prejemniki zlatega peresa IABC

Mednarodno združenje poslovnih komunikatorjev (IABC) je minuli teden razglasilo prejemnike letošnjih nagrad zlato pero za odličnost v komuniciranju. Med nagrajenimi projekti je tudi pet slovenskih. Zelo smo ponosni, saj so nagrado za odličnost - Award of Excellence v študentski kategoriji Commumication Training and Education – kategoriji...
11. april 2018

Podaljšali smo early bird prijave za 21. SKOJ

Le še 33 dni nas loči do letošnje 21. Slovenske konference o odnosih z javnostmi. Priča bomo izzivom sprememb ter številnim strokovnjakom, ki bodo z nami delili svoje znanje in izkušnje iz labirinta komuniciranja.