Novice

4. december 2017

Znani so finalisti Slovenske nagrade za družbeno odgovornost HORUS 2017

Komisija prvega ocenjevalnega kroga je razglasila finaliste Slovenske nagrade za družbeno odgovornost HORUS 2017, ki jo podeljujeta IRDO – Inštitut za razvoj družbene odgovornosti in PRSS – Slovensko društvo za odnose z javnostmi, v sodelovanju s številnimi podpornimi partnerji projekta. Med finaliste nagrade HORUS 2017 so se uvrstila vsa...
4. december 2017

Začetek sodelovanja PRSS in CNVOS

Konec novembra sta Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS) in Center za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij (CNVOS), krovna mreža slovenskih nevladnih organizacij, ki združuje več kot 1100 različnih zvez in posameznih društev, zavodov in ustanov, podpisala dogovor o sodelovanju.
20. november 2017

Na 8. PR teatru stopili v stik

Fakulteta za družbene vede na Univerzi v Ljubljani je minuli teden gostila že 8. PR teater - študentsko konferenco o odnosih z javnostmi. Več kot 200 obiskovalcev je prisluhnilo številnim strokovnjakom kot so Andrej Pompe, Aleksander Salkić, Ajda Sitar, Jan Macarol, Filip Kržišnik in Barbara Reidl ter z njimi stopili v stik. Konferenco so...
19. oktober 2017

Biblija uspešnega piara - nova knjiga Andreje Jernejčič

Te dni je izšla nova knjiga Andreje Jernejčič z naslovom Biblija uspešnega piara. Kot pravi avtorica, knjiga vključuje vse, kar potrebujete vedeti, da uspešno sodelujete z mediji, komunicirate na družabnih omrežjih, se pojavite v medijih s pozitivno zgodbo, predstavite svoje izdelke ali storitev, ste opazni.
2. oktober 2017

Odprte prijave za Zlato pero 2018 

Priznanje Zlato pero/Gold Quill, ki ga podeljuje mednarodno združenje IABC, že več kot 40 let nagrajuje najboljša komunikacijska dela s celega sveta. Nagrajena dela predstavljajo primere dobrih praks, najbolj inovativne, strateško in ciljno usmerjene komunikacijske programe in orodja.