Novice

2. oktober 2017

Odprte prijave za Zlato pero 2018 

Priznanje Zlato pero/Gold Quill, ki ga podeljuje mednarodno združenje IABC, že več kot 40 let nagrajuje najboljša komunikacijska dela s celega sveta. Nagrajena dela predstavljajo primere dobrih praks, najbolj inovativne, strateško in ciljno usmerjene komunikacijske programe in orodja.
1. oktober 2017

Prijavite se na natečaj za najboljše evropske prakse internega komuniciranja FEIEA Grand Prix 2017

Evropsko združenje internih komunikatorjev FEIEA poziva slovenske praktike internega komuniciranja k prijavi na natečaj za najboljše prakse internega komuniciranja FEIEA Grand Prix 2017.
27. september 2017

Utrinki z letošnje Konference o zavzetosti – Čuječnost v delovnih organizacijah

Pod okriljem Slovenske kadrovske zveze (SKZ) in Slovenskega društva za odnose z javnostmi (PRSS) je v torek, 26. septembra 2017, potekala 4. Konferenca o zavzetosti - Čuječnost v delovnih organizacijah.
25. september 2017

Po nekaj letih zatišja znova obujena sekcija štajerskih strokovnjakov za komuniciranje 

Po nekajletnem premoru so se v petek, 15. septembra, v visokošolski instituciji Alma Mater Europaea - ECM, znova srečali štajerski strokovnjaki za komuniciranje. 
24. julij 2017

Razpis za Slovensko nagrado za družbeno odgovornost Horus 2017

IRDO - Inštitut za razvoj družbene odgovornosti in PRSS – Slovensko društvo za odnose z javnostmi sta v partnerskem sodelovanju s številnimi strokovno interesnimi organizacijami julija 2017 objavila razpis za Slovensko nagrado za družbeno odgovornost HORUS 2017. Nagrado podeljujemo tokrat že devetič zapored. Z razpisom HORUS želimo...