Dogodki PRSS

5. marec 2018

Posvet Sekcije za komunikatorje v javnem sektorju PRSS: Družbeni mediji - v družbi najboljših

V ponedeljek 5. marca 2018, ob 16. uri bo v prostorih Finančne uprave Republike Slovenije, na Šmartinski 55, v Ljubljani potekalo prvo letošnje srečanje Sekcije za komunikatorje v javnem sektorju PRSS.
15. februar 2018

Delavnica: Komuniciranje skladnosti poslovanja in integritete

Zakaj ima komuniciranje skladnosti poslovanja in etičnega ravnanja vse večjo vlogo pri krepitvi ugleda, stabilnosti in zaupanja v podjetju ter kako narediti prve korake?
16. januar 2018

Zbor članov PRSS

Spoštovani, v skladu z 28. členom statuta Slovenskega društva za odnose z javnostmi uprava društva sklicuje zbor članov. Zbor članov društva bo v torek, 16. januarja, ob 17. uri v Kreativnem centru Poligon, na Tobačni ulici 5 v Ljubljani.
20. december 2017

Brezplačna delavnica: zmagovita prijava za Gold Quill

Mednarodno združenje poslovnih komunikatorjev IABC vsako leto podeljuje nagrado Gold Quill (Zlato pero) najboljšim projektom poslovnega in organizacijskega komuniciranja iz vsega sveta. Udeležite se delavnice za uspešno predstavitev primera mednarodni žiriji.
26. september 2017

4. konferenca o zavzetosti – Čuječnost v delovnih organizacijah

Slovensko društvo za odnose z javnostmi in Slovenska kadrovska zveza organizirata že 4. konferenco o zavzetosti. Tokratna tema konference bo Čuječnost v delovnih organizacijah – zgolj krepitev posameznika ali ustvarjanje uglašene organizacije