Dogodki PRSS

26. september 2017

4. konferenca o zavzetosti – Čuječnost v delovnih organizacijah

Slovensko društvo za odnose z javnostmi in Slovenska kadrovska zveza organizirata že 4. konferenco o zavzetosti. Tokratna tema konference bo Čuječnost v delovnih organizacijah – zgolj krepitev posameznika ali ustvarjanje uglašene organizacije
15. september 2017

Pridite septembra na regijsko srečanje 02 - Ko te strese stres

Delo predstavnika odnosov z javnostmi ni po naključju na seznamu najbolj stresnih poklicev - taki in drugačni stresorji so namreč dnevno na programu. Vabimo vas, da se nam 15. septembra, ob 16. uri pridružite v prostorih Alma Mater Europaea (ECM) v Mariboru na brezplačni delavnici, ki jo organizirata Slovensko društvo za odnose z javnostmi...
14. junij 2017

Novim idejam naproti z Nastjo Mulej

Še pred poletnim oddihom, v sredo, 14. junija, ob 17. uri v ABC Hub vse člane in članice Slovenskega društva za odnose z javnostmi vabimo na srečanje z Nastjo Mulej, magistro komunikologije, univ. dipl. ekonomistko in univ. dipl. sociologinjo ter edino licencirano trenerko de Bonovih orodij razmišljanja v Sloveniji.
18. maj 2017

Pridružite se Komunikacijskemu zosu

Sekcija IABC v četrtek, 18. maja ob 14. uri organizira že drugi, še večji Komunikacijski zos, v prostorih donatorja Zavarovalnice Triglav.
20. april 2017

20. Slovenska konferenca o odnosih z javnostmi - SKOJ

Spomladi vas pričakujemo na 20. Slovenski konferenci o odnosih z javnostmi (SKOJ), ki bo potekala 20. in 21. aprila 2017, v Grand Hotelu v Portorožu.