Dogodki PRSS

18. april 2018

Komunikacijski zos že prihodnji teden!

Sekcija IABC Slovenija PRSS vse študente vabi na tretji Komunikacijski zos, ki bo v sredo, 18. aprila ob 17. uri, v prostorih Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani. Tokratni Zos bo namenjen študentskim organizacijam, ki potrebujejo pomoč izkušenih komunikatorjev. Pomagali bomo društvom: - Globallis – študentsko...
22. marec 2018

PRaksalnica št. 1: Praktični vidik GDPR-ja pri delu komunikatorjev

Splošna uredba EU o varstvu podatkov določa nova pravila glede varstva osebnih podatkov, ki bo nedvomno vplivala tudi na delo komunikatorjev v podjetjih. S 25. majem 2018, ko se prične uporabljati Uredba in naj bi v veljavo stopil tudi zakon (ZVOP-2), bo tako potrebna izjemna pozornost, kako ravnamo z osebnimi podatki ne le naših kupcev,...
5. marec 2018

Posvet Sekcije za komunikatorje v javnem sektorju PRSS: Družbeni mediji - v družbi najboljših

V ponedeljek 5. marca 2018, ob 16. uri bo v prostorih Finančne uprave Republike Slovenije, na Šmartinski 55, v Ljubljani potekalo prvo letošnje srečanje Sekcije za komunikatorje v javnem sektorju PRSS.
15. februar 2018

Delavnica: Komuniciranje skladnosti poslovanja in integritete

Zakaj ima komuniciranje skladnosti poslovanja in etičnega ravnanja vse večjo vlogo pri krepitvi ugleda, stabilnosti in zaupanja v podjetju ter kako narediti prve korake?
16. januar 2018

Zbor članov PRSS

Spoštovani, v skladu z 28. členom statuta Slovenskega društva za odnose z javnostmi uprava društva sklicuje zbor članov. Zbor članov društva bo v torek, 16. januarja, ob 17. uri v Kreativnem centru Poligon, na Tobačni ulici 5 v Ljubljani.