PR teater - Študentska konferenco o odnosih z javnostmi

15. november 2016 Študentska sekcija PRSS tudi letos organizira svoj največji projekt – PR teater, Študentsko konferenco o odnosih z javnostmi. Dogodek bo potekal v torek, 15. novembra 2016, v Veliki dvorani Fakultete za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Letos so se organizatorji PR teatra odločili za nekaj novega, drugačnega in posebnega – vabijo vas v cirkus komuniciranja. Konferenca ni namenjena le študentom, ampak ste vabljeni, da se je udeležite prav vsi, ki se zavedate kako pestro je delo na področju komuniciranja.

Na družbenih omrežjih in spletni strani so organizatorji razkrili že številne letošnje predavatelje. In kdo bo delil svoje trike in veščine?

Aljoša Bagola bo predstavil sodelovanje Pristopa in Telekoma Slovenije, ki je še en dokaz, da lahko tudi oglaševanje prispeva k ozaveščanju družbe ter delovanju v dober namen. Na PR teatru bo tudi Jana Lutovac Lah, strokovnjakinja za odnose z javnostmi in prva sodna izvedenka za medije v državi. O življenju komunikologa bodo spregovorili Tina Cipot, vodja službe za korporativno komuniciranje v Lidlu Slovenija, Katja Kresse, vodja oddelka za odnose z javnostmi in komuniciranje Bayer ter Patrik Zupančič, lastnik in ustanovitelj podjetja Promo.fil. Iz tujine se bo oglasil tudi George Deriso, ki je bil več kot desetletje vodja Apple Avstralija in je svoje življenje posvetil mentorstvu novih start-up podjetij. Pripravili so tudi okroglo mizo na temo PR v športu, kjer bodo sodelovali Maruša Mišmaš, Maja Mihalinec, Aleš Hostnik in Dare Rupar. 

Med drugim se lahko udeležite tudi delavnice z Boštjanom Romihom, ki bo pokazal veščine, kako premagati strah pred javnim nastopanjem.

Vabljeni k udeležbi in spremljanju družbenih omrežjih ter spletne strani dogodka, kjer bodo v prihajajočih dneh razkrili še več informacij o programu.

Več o dogodku in prijava

Se vidimo v cirkusu komuniciranja – 15. novembra 2016!