Novica
24.Feb.2023

Prihaja PRava stvar: Transformacija kulture

Še malo in PRava stvar bo spet z vami. V torek, 28. 2., ob 9. uri je namreč na vrsti peti webinar PRava stvar, govorili pa bomo o organizacijski kulturi in ljudeh.

1x.png

Prijavite se lahko 👉 TUKAJ.

Organizacije z zadovoljnimi, zavzetimi, motiviranimi zaposlenimi, ki zasledujejo skupne cilje, so uspešne in učinkovite. Na to, kako se sodelavci in sodelavke počutijo na delovnem mestu, kako uspešni so pri svojem delu ter kako tesno sodelujejo, vpliva organizacijska kultura. Kadar se zaposleni ne poistovetijo z obstoječo kulturo, ta tudi ne podpira delovanja podjetja. In čas je za spremembo.
A sprememba organizacijske kulture, ki je v ozadju vseh delov in procesov v podjetju, zahteva spremembo v sami miselnosti in vedenju zaposlenih, spremembe procesov in organizacije dela, načinov vodenja in komunikacije.

Kako komunikatorji pomagamo spreminjati zgodbo našega podjetja v mislih zaposlenih in vseh ostalih pomembnih deležnikov? Prisluhnite našim PRavim sogovornikom, morda najdete navdih ali primer dobre prakse, ki ga lahko vpeljete tudi pri vas.

Z nami bodo tokrat svoje dragoceno znanje, bogate izkušnje in odlične prakse delili mag. Katarina Primožič Ramoveš, direktorica področja ljudje in kultura v podjetju NIL d.o.o, Blaž Ferenc, direktor korporativnih komunikacij v A1 Slovenija in A1 Srbija, in Alenka Rozman, vodja komuniciranja v Pivovarni Laško Union.

Katarina nam bo na poučnem predavanju »Komunikacija narekuje karakter organizacije« osvetlila, kako in zakaj moramo ljudi in kulturo postaviti v strateški fokus podjetja ter kako pomembno vlogo igra pri tem interna komunikacija. Blaž bo z odlično prakso »Iz dveh kultur v eno« pokazal, kaj se zgodi, ko se v podjetju srečata dve kulturi z zelo različnimi vrednotami in kakšne dobre – danes prepoznane kot zelo uspešne – aktivnosti so v podjetju razvili s ciljem, da ti dve kulturi zbližajo. Alenka pa nam bo z zelo zanimivim primerom Pivovarne Laško Union »Naši zaposleni varijo dobro družbo, navdihujejo boljši svet« predstavila, kako s strukturiranim pristopom k interni komunikaciji ter z osredotočenostjo in največjo skrbnostjo do zaposlenih v času velikih transformacijskih projektov podjetje lahko sledi svojim strateškim ciljem.

✔ Pridružite se nam tudi vi.
Prijave so še vedno mogoče na 👉 https://lnkd.in/dCaKTj76.

⏰Kdaj?
Torek, 28. 2. 2023, ob 9. uri.

📌Kje?
Povežemo se prek platforme ZOOM.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->