Novica
02.Apr.2018

Se vidimo na 21. SKOJ-u, 15. in 16. aprila 2018, v Portorožu!

21_skoj-cover-fb1v.jpg

Odnosi z javnostmi so kot labirint. Poti do cilja je veliko in niti ena ni ravna. Vsaka prinese spremembe, ki so polne izzivov. Z nekaterimi izzivi se bomo soočili tudi na letošnjem 21. SKOJ-u, saj lahko samo pripravljeni na prihodnost ustrezno upravljamo in krepimo ugled ter v prelomnih trenutkih učinkovito uvajamo in komuniciramo spremembe.


Letošnja 21. Slovenska konferenca o odnosih z javnostmi bo potekala 15. in 16. maja 2018 v Hotelu Slovenija Portorož.


V okviru dveh konferenčnih dni se bo zvrstilo več tematskih sklopov, v katerih bodo svoja znanja in izkušnje delili številni komunikatorji, praktiki in akademiki iz Slovenije in tujine. Tradicionalno pa bomo razglasili prejemnike nagrad Prizma za odličnost izvedenih komunikacijskih programov in Primus za komunikacijsko odličnost managerjev in managerk.

Si želiš priti tudi ti? Potem izpolni prijavnico in se nam pridruži na 21. SKOJ-u.

Ne pozabite nas spremljati tudi na naših družbenih omrežjih. Facebook, Instagram in Twitterso tisti kanali, kjer boste našli aktualne informacije in zanimive vsebine.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->