Novice

24. julij 2017

Razpis za Slovensko nagrado za družbeno odgovornost Horus 2017

IRDO - Inštitut za razvoj družbene odgovornosti in PRSS – Slovensko društvo za odnose z javnostmi sta v partnerskem sodelovanju s številnimi strokovno interesnimi organizacijami julija 2017 objavila razpis za Slovensko nagrado za družbeno odgovornost HORUS 2017. Nagrado podeljujemo tokrat že devetič zapored. Z razpisom HORUS želimo...
29. april 2017

Nagrado za odličnost v komuniciranju prejme…

Na jubilejni 20. Slovenski konferenci o odnosih z javnostmi so že 17. podelili nagrade Prizma, namenjene odličnosti v komuniciranju. Med 17. prijavljenimi komunikacijskimi primeri je strokovna žirija izpostavila opazen napredek v merjenju učinkovitosti komunikacijskih aktivnosti oziroma doseganju zadanih ciljev.
29. april 2017

Novo vodstvo Slovenskega društva za odnose z javnostmi

Zaključek jubilejne 20. Slovenske konference o odnosih z javnostmi (SKOJ) je prinesel tudi spremembo v vodstvu Slovenskega društva za odnose z javnostmi (PRSS). Novo upravo sestavljajo Tina Cipot, Alenka Vidic ter Žiga Fišer, ki so se za vodenje društva potegovali s skupno kandidaturo. Novi predsednik Častnega razsodišča je postal dr....
19. april 2017

Vaš glas je glas za nov zagon

Vabimo vas, da se v petek, 21. 4. 2017, ob 15.00, udeležite skupščine in glasujete za novo upravo PRSS, s čimer boste pripomogli k razvoju društva in stroke.
12. april 2017

Slovenski komunikatorji osvojili tri zlata peresa IABC

IABC Gold Quill Awards 2017 Mednarodno združenje poslovnih komunikatorjev (IABC) je razglasilo prejemnike letošnjih nagrad zlato pero za odličnost v komuniciranju. Med 227 nagrajenimi projekti iz šestnajstih držav so tudi trije slovenski.