Evropski komunikacijski monitor: Vaše mnenje šteje!

9. marec 2018 Avtorji Evropskega komunikacijskega monitorja vabijo strokovnjake za komuniciranje k sodelovanju v največji mednarodni raziskavi o trendih na področju odnosov z javnostmi. Letošnja raziskava se bo med drugim osredotočila na strateško komuniciranje kot tudi skupne točke in razlike v upravljanju odnosov z javnostmi po Evropi.
Raziskavo Evropski komunikacijski monitor vodijo profesorji iz enajstih priznanih evropskih univerz (med njimi je tudi dr. Dejan Verčič s Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani) v sodelovanju z Evropskim združenjem za izobraževanje in raziskovanje odnosov z javnostmi (EUPRERA), Evropskim združenjem direktorjev za komunikacije (EACD) in revijo Communication Director, sponzorira pa jo mednarodna agencija za odnose z javnostmi Ketchum

Vabimo vas, izpolnite vprašalnik na tej povezavi: http://www.communicationmonitor.eu in ga delite s svojimi sodelavci. Potrebujejo najmanj 100 izpolnjenih vprašalnikov iz Slovenije, da lahko našo državo primerjajo z drugimi državami in evropskim povprečjem.
Hvala, ker boste prispevali svoje mnenje.