Odprte prijave za Zlato pero 2018 

2. oktober 2017 Priznanje Zlato pero/Gold Quill, ki ga podeljuje mednarodno združenje IABC, že več kot 40 let nagrajuje najboljša komunikacijska dela s celega sveta. Nagrajena dela predstavljajo primere dobrih praks, najbolj inovativne, strateško in ciljno usmerjene komunikacijske programe in orodja.

Tokratna izdaja Zlatega peresa ima 28 kategorij v štirih sklopih, med katerimi so tudi študentske.  Zgodnji rok za prijavo je 15. november 2017, zadnji rok pa 30. januar 2018. Na ocenjevanje se lahko prijavijo vsi, člani in nečlani IABC.

 

Številnim slovenskim kolegom je prineslo IABC-jevo ocenjevanje ugledno mednarodno strokovno priznanje, koristne povratne informacije žirije, učinkovito vajo iz strateškega načrtovanja in nepozabno izkušnjo. Slovenski komunikatorji so se do sedaj na tem ocenjevanju odrezali dobro, saj so od leta 1993 prejeli že 102 nagradi na svetovni in 50 na evropski ravni.

 

Več o ocenjevanju in nagrajenih primerih si lahko ogledate na spletnem mestu. Praktičnih napotkov za pripravo zmagovalne prijave pa boste deležni prek brezplačnega webinarja.

 

Za dodatna vprašanja pri prijavi vam je na voljo tudi slovenska sekcija IABC, mag. Nada Serajnik Sraka, ABC: nserajnik@gmail.com in Vita Kernel, ABC: vita@studiokernel.si.

 

Uprava IABC Slovenija