Prijavite se na natečaj za najboljše evropske prakse internega komuniciranja FEIEA Grand Prix 2017

1. oktober 2017 Evropsko združenje internih komunikatorjev FEIEA poziva slovenske praktike internega komuniciranja k prijavi na natečaj za najboljše prakse internega komuniciranja FEIEA Grand Prix 2017.
Natečaj FEIEA Grand Prix spodbuja odličnost v internem komuniciranju na evropski ravni. Nanj se lahko prijavijo zasebna in javna podjetja, profesionalna združenja, neprofitne organizacije, izobraževalne inštitucije, komunikacijske agencije in druge organizacije, ki delujejo na področju internega komuniciranja, ne glede na to, ali so člani združenja FEIEA ali ne.

Lani je na natečaj prispelo 138 prijav iz 75 podjetij in organizacij iz vse Evrope. Med lanskoletnimi zmagovalci sta tudi dve slovenski podjetji, in sicer Petrol ter Zavarovalnica Triglav, ki je nagrado prejela kar v štirih kategorijah.

Evropsko združenje internih komunikatorjev FEIEA je bilo ustanovljeno leta 1955 v Kopenhagnu, sekcija slovenskih internih komunikatorjev pa je njegova članica več kot 20 let. 

Podrobnosti o spletni prijavi na natečaj, kategorijah in merilih žiriranja najdete na spletni strani www.feiea.eu. Rok za oddajo prijav je 22. oktober 2017.