Vaš glas je glas za nov zagon

19. april 2017 Vabimo vas, da se v petek, 21. 4. 2017, ob 15.00, udeležite skupščine in glasujete za novo upravo PRSS, s čimer boste pripomogli k razvoju društva in stroke.
Večni pogovori o tem, kako so odnosi z javnostmi v Sloveniji v slabi koži, večno dvigovanje obrvi nad tem, da se nič ne spreminja na bolje in notranja želja po spremembah v naši stroki, so nas pripeljali do razmišljanja. Razmišljanja o tem, kaj lahko sami naredimo glede tega stanja. Pogovori, ki so se vlekli kot prvi ponedeljek po dopustu, so botrovali, da je v nas zrasla odločitev: kandidirajmo in s svojim zagonom sprožimo valjenje snežne kepe.


Slovensko društvo za odnose z javnostmi je bilo od nekdaj stičišče naše stroke in vsi, ki so od ustanovitve naprej skrbeli za njen razvoj, si zaslužijo veliko zahvalo. Tako kot v vsakem takem združenju pa je naravno, da pride do nihanja v zagonu, motivaciji, žaru. Zato menimo, da je pravi čas za svežo energijo, ki bo ponovno dvignila tempo.

Kako si to predstavljamo? Naša vizija je povezana z aktivnostmi na treh segmentih:

  • Razvoj in izobraževanje na strokovnem nivoju.
  • Povezovanje z različnimi domačimi in tujimi strokovnimi skupinami ter povezovanje znotraj članstva.
  • Gradnja društva, v smeri povečevanja števila članstva. 

To so trije segmenti, ki predstavljajo temelj dela v začetni in nadaljevalni fazi – več podrobnosti si lahko preberete tudi v našem programu.


Zavedamo se, da je gradnja PRSS 2.0 ekipno delo. Zavedamo se, da brez vas in vaše podpore prenova društva ne bo mogoča. Verjamemo pa, da si vsi želimo močno strokovno združenje, ki nam bo vsem pomagalo pri razvoju – tako bomo svoje poslanstvo izvajali veliko bolj odgovorno in strokovno. Zato: pridite na SKOJ, pridite na skupščino in izrazite svojo voljo.

Hvala!

Uprava PRSS