Dogodek

okt 04. 2018

5. konferenca o zavzetosti na temo avtentičnosti


5. konferenca o zavzetosti na temo avtentičnosti

Avtentičnost izvira iz nas samih. Kot takšni smo pristni, zvesti do sebe in svojih vrednot ter prepričanj. V vrtincu sodobnega življenja je naša avtentičnost ves čas na preizkušnji, tako v zasebnem kot poklicnem življenju.

Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS) in Slovenska kadrovska zveza (SKZ) vabita na 5. konferenco o zavzetosti z osrednjo temo avtentičnost. Dogodek bo 4. oktobra 2018 od 13. do 17. ure v dvorani Slovenskem etnografskem muzeju (SEM), Metelkova ul. 2, Ljubljana.

Osrednji gostje dogodka bodo osvetlili tri ravni avtentičnosti: 

  • mag. Sonja Klopčič, razvijalka sodobnega voditeljstva, bo predstavila avtentičnost vodij in vodenja; 
  • Matjaž Klipšteter, direktor agencije Taktik, bo spregovoril o avtentičnosti organizacij in njihovih komunikacij; 
  • Sneža Vidovič, učiteljica joge in meditacije, vodja Joga studia Sadhana, pa se bo osredotočila na avtentičnost posameznika  – kako imeti pogum, da se postaviš zase, svoje meje in vrednote.  

Program

Konferenca je za člane PRSS in SKZ brezplačna, prijave pa so obvezne.

PRIJAVE: https://www.eventbrite.com/e/5-konferenca-o-zavzetosti-na-temo-avtenticnosti-tickets-47735023741?aff=es2 

Rezervirajte si datum in vaše mesto na konferenci že danes!

Konferenco podpira tudi podjetje Competo. Ob tem je Laura Smrekar, direktorica komuniciranja Competo povedala: "V Competu si od samega pričetka našega delovanja prizadevamo soustvarjati boljšo prihodnost dela. Verjamemo, da lahko tako podjetja kot zaposleni naredimo bistveno več znotraj delovnega okolja in samih odnosov med zaposlenimi. Predvsem pa želimo soustvariti okolja, kjer bomo lahko vsi skupaj bolj kvalitetno delovali in živeli, v skladu s tem, kar smo - brez mask. Z velikim veseljem podpiramo konferenco o zavzetosti, z letošnjim poudarkom na avtentičnosti, saj odpira prav to tematiko in vprašanja, na katere je vredno poiskati odgovore, za vse nas, za boljši jutri."

Vabljeni!
Prijava na dogodek: https://www.eventbrite.com/e/5-konferenca-o-zavzetosti-na-temo-avtenticnosti-tickets-47735023741?aff=es2

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->