Dogodek

dec 18. 2018

IABC vabi: Zmagovita prijava za nagrado Zlato pero


Slovenska sekcija Mednarodnega združenja poslovnih komunikatorjev IABC vabi na brezplačno predavanje "Zmagovita prijava za nagrado Zlato pero".

Zlato pero (Gold Quill Award) je najvišje strokovno mednarodno priznanje znotraj poslovnega in organizacijskega komuniciranja. Nagrada, ki jo že več kot štirideset let podeljuje IABC, potrjuje komunikacijsko odličnosti in je na globalni ravni prepoznana kot najbolj prestižna nagrada na področju komuniciranja. Več o nagradi si lahko preberete tukaj


Predavanje bo v torek, 18. decembra 2018, ob 14:30 v predavalnici 18 na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani.


Izkušeni komunikacijski strokovnjaki IABC Slovenija bodo predstavili razpis in ocenjevalni postopek, pretekli nagrajenci pa bodo delili svoje izkušnje in napotke, kako kar najbolje pripraviti prijavo in iz uspešno izvedenega projekta narediti zmagovalca.

Prijavite se do 17. decembra 2018 na e-naslovu iabc.slovenia@gmail.com

Več tudi na Facebook strani.


Zakaj se potegovati za Zlato pero?

Nagrada je dokaz vrhunskosti, inovativnosti in strateške usmeritve na področju komuniciranja, ki prinaša pomembne poslovne rezultate. Je mednarodna potrditev visokih standardov komuniciranja, ki prejemnika povzdigujejo med najboljše svetovne komunikatorje, s tem pa dviguje tudi njegov ugled.

Prijavo priporočamo vsem komunikatorjem, saj bodo njihove prijave v skladu z vzpostavljenimi mednarodnimi standardi odličnosti komuniciranja ocenjevali mednarodni profesionalni komunikatorji z več kot desetletnimi izkušnjami. Vsi prijavitelji prejmejo konstruktivne povratne informacije, ki so odlična priložnost za profesionalni razvoj in jih lahko upoštevajo pri načrtovanju in izvajanju prihodnjih komunikacijskih projektov.


Upravni odbor IABC SlovenijaPrijava na dogodek: iabc.slovenia@gmail.com

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->