Dogodek

jun 12. 2018

KRASNI NOVI SVET (MEDIJEV): celostno upravljanje medijskih informacij


Vas zanima, kakšna je podoba slovenske medijske krajine in kako se je v zadnjih letih obči medijski prostor spremenil? Ali veste, zakaj je tako pomembno, da imate v vašem podjetju/organizaciji v medijski prostor celosten vpogled? In kdo vse mora biti s tem seznanjen?

Vabimo vas na predavanje in praktično delavnico Krasni novi svet medijev, na kateri boste skupaj s predavateljem, Juretom Habjaničem, direktorjem trženja v podjetju Kliping d.o.o., identificirali sodobne trende v medijskem prostoru ter na konkretnih primerih ugotovili, zakaj so mediji za različne tipe organizacij tako pomembni. Spoznali boste orodja celostnega upravljanja medijskih informacij ter se dodobra seznanili s »fenomenom« (zdaj že ne več tako novih) družbenih medijev.Srečanje bo potekalo v sredo, 12. junija, med 14. in 17.00 ura v prostorih Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine.Lepo vabljeni ste vsi, katerih delo je na karšenkoli način povezano z mediji ali pa vas to področje zanima: komunikatorji, managerji, PR-ovci, analitiki, zaposleni v marketingu in prodaji, tisti, ki organizirate dogodke, sponzorji in drugi.Prijava na dogodek: http://www.gzdbk.si/si/koledar/?id=1582&m=6&l=2013

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->