Študentska sekcija

Smo mladi piarovci z vizijo, da se lahko že v času študija naučimo marsikaj koristnega, predvsem pa najdemo prijatelje, podjetja in kontakte, ki nam bodo še kako koristili pri delu na področju komunikacij.
Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS) je bila ustanovljena leta 1998. Združuje študente, ki nas zanimajo odnosi z javnostmi, organizacijsko komuniciranje in komunikacijski menedžment. Člani se seznanjamo s prakso odnosov z javnostmi, pridobivamo znanje in izkušnje ter pomagamo pri razvoju stroke.

Organiziramo predvsem izobraževalna srečanja: mesečna predavanja in okrogle mize - PRedigre, delavnice - PRakse in mednarodne ekskurzije - PRebliske. Naš največji in najbolj prepoznaven projekt pa je PR teater (študentska konferenca o odnosih z javnostmi), ki poteka vsako leto novembra.

Skozi organizacijo teh dogodkov pridobivamo tudi pomembne izkušnje in izpopolnjujemo svoje organizacijske veščine. Aktivno spremljajmo smernice v stroki in dogajanje v svetu ter k sodelovanju vabimo domače in tuje strokovnjake z različnih področij. 

ŠS PRSS v študijskem letu 2015/16 vodijo:

Več na spletni strani ŠS PRSS, spremljate pa nas lahko tudi na FacebookuTwitterju in blogu Na PReži.
Koledar dogodkov
PiarNaKvadrat
20. SKOJ: Transformacija 21. april 2017
19. SKOJ: Sodelovanje 15. april 2016
18. SKOJ: PRihodnost 17. november 2014