Študentska sekcija

Smo mladi piarovci z vizijo, da se lahko že v času študija naučimo marsikaj koristnega, predvsem pa najdemo prijatelje, podjetja in kontakte, ki nam bodo še kako koristili pri delu na področju komunikacij.
Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS) je bila ustanovljena leta 1998. Združuje študente, ki nas zanimajo odnosi z javnostmi, organizacijsko komuniciranje in komunikacijski menedžment. Člani se seznanjamo s prakso odnosov z javnostmi, pridobivamo znanje in izkušnje ter pomagamo pri razvoju stroke.

Organiziramo predvsem izobraževalna srečanja: mesečna predavanja in okrogle mize - PRedigre, delavnice - PRakse in mednarodne ekskurzije - PRebliske. Naš največji in najbolj prepoznaven projekt pa je PR teater (študentska konferenca o odnosih z javnostmi), ki poteka vsako leto novembra.

Skozi organizacijo teh dogodkov pridobivamo tudi pomembne izkušnje in izpopolnjujemo svoje organizacijske veščine. Aktivno spremljajmo smernice v stroki in dogajanje v svetu ter k sodelovanju vabimo domače in tuje strokovnjake z različnih področij. 

ŠS PRSS v študijskem letu 2017/18 vodijo:
  • Amadeja Kavšek, predsednica
  • Teja Medved, podpredsednica
  • Tilen Erjavec, vodja izobraževanja
  • Lan Hostnik, vodja promocije & PR
  • Vita Vlašič, vodja internega komuniciranja
  • Doris Rojo, vodja partnerstev

Več na spletni strani ŠS PRSS, spremljate pa nas lahko tudi na FacebookuTwitterju in blogu Na PReži.
Koledar dogodkov
8. november 2018 Prihaja EuroPCom 2018
PiarNaKvadrat
20. SKOJ: Transformacija 21. april 2017
19. SKOJ: Sodelovanje 15. april 2016
18. SKOJ: PRihodnost 17. november 2014