Sonja ŠmucSonja Šmuc,
izvršna direktorica Združenja Manager

Okrogla miza: Transformacije vloge komunikatorja v menedžmentu


Več o vsebini razkrijemo kmalu.

***

Mag. Sonja Šmuc je izvršna direktorica Združenja Manager od leta 2005, kjer aktivno prispeva k razvoju slovenskega managementa in voditeljstva. Posveča se številnim vidikom konkurenčnosti gospodarstva, predvsem trgu dela, davčnemu sistemu in poslovni etiki. Je tudi specialistka za ženski management.

Je članica upravnega odbora Samit100 poslovnih voditeljev JV Evrope, akreditacijske komisije DUTB, Sveta za enakost spolov RS, Advisory Committee on Equal Opportunities for Men and Women pri Evropski komisiji, posvetovalnega odbora Mednarodnega grafičnega likovnega centra in izvršnega odbora CEC – European managers. Sodeluje v izbornih komisijah za priznanja Manager leta, Gazele, Zlata nit, Managerkam prijazno podjetje, marketinški manager in kadrovski manager.

Je sonagrajenka GZS OE Ljubljana za inovacijo Podjetniki v podjetju, soavtorica knjige Izvozno tveganje pod nadzorom in avtorica preko 700 gospodarskih člankov.

Magistrirala je na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, dodatno se je usposabljala na kalifornijski univerzi Stanford, dunajski Wirtschaftsuniversität in na IEDC – poslovni šoli Bled.