Dobre prakse COVID-19 komuniciranja

E_SKOJ_save the date_povabilo-2.png

Iščemo dobre prakse komuniciranja v času COVID-19!

Zadnji meseci so bili za komunikacijske strokovnjake nedvomno eno najbolj zahtevnih in razburljivih doslej. Ob novih in nenavadnih okoliščinah, nenehnemu prilagajanju in vsakodnevnemu odzivanju na spremembe, so strokovnost, znanje, ustvarjalnost in učinkovitost prišli še bolj do izraza.

S posebno nagrado za komuniciranje v času spopadanja s Covid-19, želimo nagraditi tiste, ki ste se v času nove realnosti še posebej izkazali. Prepričani smo, da se lahko pohvalite s primeri dobrih praks, ki nam bodo v navdih za prihajajoče preizkušnje. 

Prijave zbiramo na naslovu prss@piar.si, do 30. oktobra 2020, prijavnico najdete tukaj

Najboljše tri bomo nagradili s kotizacijo na prihodnjo Slovensko konferenco za odnose z javnostmi v 2021. 

Prijavitelji z nagrajenimi primeri se s prijavo zavežete k pripravi 15-minutne PPT prezentacije primera in njene predstavitve na spletnem dogodku e-SKOJ, ki bo 26. novembra 2020 ob 9.00.

Prijave bo 5 članska komisija pregledala do 12. novembra in prijavitelje o tem obvestila po e-pošti.

V letošnjem letu bomo v Slovenskem društvu za odnose z javnostmi podelili le posebno nagrado za komuniciranje v času COVID-19 krize, nagrado za komunikacijsko odličnost Prizma bomo znova podelili v prihodnjem letu.

Dodatne informacije:

Slovensko društvo za odnose z javnostmi 

Tivolska cesta 50 

1000 Ljubljana 

Tel: 051 254 707

Elektronska pošta: prss@piar.si

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->