Študentski natečaj - Inkubator priložnosti

K sodelovanju v študentskem natečaju Inkubator PRiložnosti vabimo vse mlade komunikatorje, ki imajo inovativno idejo za zastavljen izziv partnerja.

Najava Inkubator_nov CGP-2.png

Glavni namen natečaja – Inkubator PRiložnosti je več mladim, ki si želijo pridobiti dodatno praktično in strokovno znanje, omogočiti prihod na konferenco, v zameno za njihove kreativne ideje. 

Študentje na podlagi podanega komunikacijskega problema na področju odnosov z javnostmi (briefa) iščejo kreativne rešitve in se tako povežejo z uspešnim podjetjem.

Letos bomo, v okviru 26. Slovenske konference o odnosih z javnostmi (SKOJ), študentski natečaj izvedli že sedmič.

Sodelovanje smo sklenili z Nacionalnim inštitutom za javno zdravje (NIJZ), ki bo študentom zastavil komunikacijski izziv na temo ozaveščanja o pomenu cepljenja proti HPV virusu. V okviru natečaja bodo na podlagi brifa s strani NIJZ študenti pripravili komunikacijski načrt in se potegovali za naslov najboljšega med njimi.

V natečaju sodelujejo vsa dela oddana med 21. februarjem do vključno 24. aprila 2024 do 23.59 (do polnoči). Ekipe imajo tudi možnost mentoriranja s strani članov PRSS (več informacij na prss@piar.si)

Letos bodo prijavljena dela tudi prvič predstavljena v živo pred komisijo (t.i. pitch) in sicer v sredo, 8. maja 2024 (točna ura še ni znana, ekipe bodo podatek prejele pravočasno). Za predstavitev v živo pred komisijo bo imela vsaka ekipa 5 minut časa.

Vsi študenti, ki bodo pripravili celovito prijavo, bodo prejeli brezplačno dvodnevno kotizacijo na 26. SKOJ, ki bo 22. in 23. maja 2024 v Portorožu.

Več o razpisu najdete tukaj.

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->