Razpis Študentski natečaj - Inkubator priložnosti

NIJZ je strokovna organizacija s področja javnega zdravja, ki s pomočjo raziskav in analiz ocenjuje zdravstveno stanje prebivalcev kot celoto, zdravstveno stanje po posameznih skupinah, spremlja kazalnike zdravstvenega varstva prebivalcev in izvaja, podpira ter razvija ostale temeljne funkcije sodobne družbe na področju javnega zdravja.

Med naloge NIJZ se uvrščajo tudi ozaveščevalne aktivnosti, ki prispevajo k dvigu prepoznavnosti pomena preventivnih aktivnosti, cepljenja proti različnih boleznim in skrbi za zdravje nasploh.

V letošnjem letu se NIJZ pridružuje že tradicionalnemu študentskemu natečaju Inkubator PRložnosti, ki ga izvaja Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS).

INKUBATOR PRILOŽNOSTI 2024 – VABLJENI K SODELOVANJU:

Vaša naloga:

Osnovni namen naloge je priprava načrta komunikacijskih aktivnosti za kampanjo ozaveščanja o okužbi s HPV, preventivi in povečanju precepljenosti proti humanim papilomavirusom (HPV) 

Podporna dokumentacija:

- celosten brief NIJZ,

- Dodatni materiali - izhodišča o HPV,

- prezentacija briefa. 

Nagrade:

- Vsi, ki bodo v skladu s pravili prijavili dela, bodo prejeli brezplačno dvodnevno kotizacijo za 26. Slovensko konferenco o odnosih z javnostmi (22. in 23. maj, Portorož). Kotizacije pripadajo vsem članom ekipe.

- Ekipe, ki zasedejo prva tri mesta, pa bodo prejele tudi priznanje ter simbolične nagrade NIJZ.

Ocenjevanje:

Oddane naloge bo pregledala 3-članska strokovna žirija, v kateri bo najmanj po en predstavnik Nacionalnega inštituta za javno zdravje ter PRSS.

Razglasitev:

Najboljše tri naloge iz letošnjega natečaja bomo razglasili na slovesni podelitvi 22. maja 2024 na 26. Slovenski konferenci o odnosih z javnostmi.

Podrobna pravila natečaja in prijave so na voljo tukaj.

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->