Razpis Študentski natečaj - Inkubator priložnosti

Loterija Slovenije v okviru študentskega natečaja Inkubator priložnosti vabi polnoletne študente k oddaji načrtov komunikacijskih aktivnosti za aktivacijo sponzorstva Zveze za šport invalidov Slovenije – Slovenskega paralimpijskega komiteja (Zveze ŠIS-SPK).

Poslanstvo Loterije Slovenije je jasno - ustvarjajo zabavne in varne loterijske igre, ki prebivalce Slovenije povezujejo pri zbiranju sredstev za delovanje invalidskih, humanitarnih in športnih organizacij.

Podatki zadnje raziskave tudi kažejo, da se je v zadnjih treh letih oblikoval nov segment igralcev, ki v igrah Loterije Slovenije sodelujejo predvsem zato, ker s tem prispevajo k financiranju slovenskih invalidskih, humanitarnih in športnih organizacij. 

Igre na srečo torej prinašajo dobro vsem vpletenim (igralcem, družbi, zaposlenim), kar sporoča tudi korporativni slogan Loterije Slovenije »Sreča za vse«.

Z udejanjanjem svojega poslanstva Loterija Slovenije že v osnovi pomaga družbenemu okolju, dodatno pa to vlogo krepi s številnimi drugimi projekti, med katerimi je tudi sponzorstvo Zveze ŠIS - SPK.

Pogled mladih, kako spodbujati in komunikacijsko podpirati tovrstna sodelovanja je izjemno dragocen. Zato Loterija Slovenije v sklopu natečaja Inkubator Priložnosti vabi polnoletne študente vseh fakultet v Sloveniji (pogoj je status študenta), da ekipno ali posamično oddajo svoje komunikacijske načrte in predloge aktivnosti, ki bi slovenski javnosti še močneje predstavili pomen parašporta v Sloveniji, obenem pa močneje pozicionirali Loterijo Slovenije kot podpornika Zveze ŠIS – SPK, pa tudi kot nosilca financiranja invalidskih, humanitarnih in športnih organizacij.

Naloga:

Potrebno je izdelati celosten načrt komunikacijskih aktivnosti za aktivacijo sponzorstva, ki naj vsebuje komunikacijske cilje, ciljno skupino, ključna sporočila, orodja, kanale, aktivnosti, terminski načrt in okvirno finančno oceno izvedbe. Zaželeno je razmišljanje izven okvirjev, predlagate lahko kakršne koli ideje, ki bi pozitivno prispevale k doseganju zastavljenih ciljev.

Podporna dokumentacija:

- celosten brief,

- prezentacija briefa,

- Kodeks tržnega komuniciranja Loterije Slovenija.


Nagrade:

- Vsi, ki bodo v skladu s pravili prijavili dela, bodo prejeli brezplačno dvodnevno kotizacijo za 25. Slovensko konferenco o odnosih z javnostmi (11. in 12. maj, Portorož). Kotizacije pripadajo vsem članom ekipe.

- Ekipe, ki zasedejo prva tri mesta bodo dobile nagrado Loterije Slovenije (višina nagrade je skupna za celotno ekipo)

1. mesto: 500 EUR

2. mesto: 300 EUR

3. mesto: 200 EUR

Ocenjevanje:

Oddane naloge bo pregledala strokovna žirija, v kateri bo po en predstavnik Loterije Slovenije, Zveze ŠIS-SPK ter PRSS. 

Razglasitev:

Najboljše tri naloge iz letošnjega natečaja bomo razglasili na slovesni podelitvi 11. maja 2023 na 25. Slovenski konferenci o odnosih z javnostmi.

Podrobna pravila natečaja in prijave so na voljo tukaj.

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->