Nagrade

V PRSS podelujejmo vrsto nagrad, kot so Prizma, Primus, Horus in Prostovoljec leta in od leta 2017 tudi nagrado Mini Prizma v sklopu Študentskega natećaja: Inkubator priložnosti.

Prizma

Prizma je nacionalna strokovna nagrada, ki jo Slovensko društvo za odnose z javnostmi podeljuje slovenskim organizacijam za odličnost izvedenih komunikacijskih programov na področju odnosov z javnostmi. Je edino tovrstno priznanje slovenskim komunikacijskim strokovnjakom in ne pomeni zgolj komunikacijske odličnosti, temveč izraža tudi strokovnost, znanje, ustvarjalnost in učinkovitost na področju stroke odnosov z javnostmi.

Preberi več

Primus

Nagrada za komunikacijsko odličnost managerjev in managerk je edino strokovno slovensko priznanje, ki prepoznava in nagrajuje komunikacijska znanje in veščine vodilnih v podjetjih oziroma organizacijah.

Preberi več

Prostovoljec leta

Ta naziv prejme članica ali član PRSS, ki se s svojim prostovoljnim delom na področju odnosov z javnostmi v okviru delovanja društva in širše še posebej izkaže.

Preberi več

Študentski natečaj - Inkubator priložnosti

K sodelovanju v študentskem natečaju Inkubator PRiložnosti vabimo vse mlade komunikatorje, ki imajo inovativno idejo za zastavljen izziv partnerja.

Preberi več

Horus

IRDO - Inštitut za razvoj družbene odgovornosti, PRSS in SPIRIT Slovenija, javna agencija, smo v sodelovanju s številnimi podpornimi partnerji projekta tudi v letu 2016 uspešno izpeljali razpis za Slovensko nagrado za družbeno odgovornost HORUS 2016. Razpis za nagrado HORUS je bil v letu 2016 objavljen že osmič. Z njim želimo partnerji poiskati in nagraditi celovite pristope pravnih oseb in posameznikov k družbeni odgovornosti, tj. odgovornosti za vplive na ljudi in naravo.

Preberi več

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član