Sekcija za komunikatorje v javnem sektorju

Vse prej kot dolgočasno je v teh naših komunikatorskih vrstah javnega sektorja. In še kako močno občutimo vplive nove medijske krajine, v kateri tudi javne institucije postajajo »sam svoj medij«. A ne zmanjka nam inovativnosti, ko snujemo projekte, pa čeprav nas tu in tam omejujejo različne birokratske ovire, kar nedvomno vpliva tudi na naš strokovni razvoj.

Silna kreativnost je potrebna, da sami izpeljemo projekte, »vredne« medijske pozornosti. Tudi mi občutimo s kakšno svetlobno hitrostjo se spreminjajo »piarovski« pristopi, kako se vse bolj in bolj širi spekter orodij in potrebnih znanj za kvalitetno opravljanje našega dela. Če kdaj, potem prav zdaj potrebujemo svoj prostor za izmenjavo izkušenj in mnenj. Za nove ideje, nujno potrebna znanja, poznanstva in morda celo kakšen skupen projekt! 

Pridružite se nam v Sekciji za komunikatorje v javnem sektorju, ki je svoj prostor v društvu našla že pred 20 leti. Vodja sekcije Anita Kovačič Čelofiga 051 254 707, anita_kovacic@hotmail.com

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->