Članstvo

Člani sekcije smo komunikatorji, ki delujemo v organizacijah javnega sektorja (javne in državne uprave, lokalnih skupnosti, organizacij za izvajanje javnih nalog, javnih podjetij ter gospodarskih družb v večinski lasti države). Delujemo v organizacijah javnega prava, ki se zaradi poslanstva opravljanja dejavnosti javnega pomena in uresničevanja javnih interesov ter financiranja dejavnosti iz javnih sredstev precej razlikujejo od organizacij v profitnem sektorju. 

Člani se včlanijo v sekcijo z izpolnitvijo prijavnice in plačilom enoletne članarine (50 EUR). To članarino lahko zaenkrat uveljavljajo predstavniki državne uprave in občin. S članstvom v sekciji komunikatorjev v javnem sektorju član avtomatično postane tudi član PRSS.

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->