Študentska sekcija

Smo mladi piarovci z vizijo, da se lahko že v času študija naučimo marsikaj koristnega, predvsem pa najdemo prijatelje, podjetja in kontakte, ki nam bodo še kako koristili pri delu na področju komunikacij.

Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS) je bila ustanovljena leta 1998. Združuje študente, ki nas zanimajo odnosi z javnostmi, organizacijsko komuniciranje in komunikacijski menedžment. Člani se seznanjamo s prakso odnosov z javnostmi, pridobivamo znanje in izkušnje ter pomagamo pri razvoju stroke. 

Organiziramo predvsem izobraževalna srečanja: mesečna predavanja in okrogle mize - PRedigre, delavnice - PRakse in mednarodne ekskurzije - PRebliske. Naš največji in najbolj prepoznaven projekt pa je PR teater (študentska konferenca o odnosih z javnostmi), ki poteka vsako leto novembra.

Skozi organizacijo teh dogodkov pridobivamo tudi pomembne izkušnje in izpopolnjujemo svoje organizacijske veščine. Aktivno spremljajmo smernice v stroki in dogajanje v svetu ter k sodelovanju vabimo domače in tuje strokovnjake z različnih področij. 

ŠS PRSS v študijskem letu 2022/23 vodijo:

  • Gaja Lapornik, predsednica
  • Erik Selan, podpredsednik
  • Iza Petek, vodja izobraževanja
  • Klara Drmaž, vodja promocije & PR
  • Tea Aljaž, vodja internega komuniciranja
  • Zala Veselič, vodja partnerstev

Več na spletni strani ŠS PRSS, spremljate pa nas lahko tudi na FacebookuTwitterju in blogu Na PReži.

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->