Program

Na 22. SKOJ-u bo več kot petnajst uglednih tujih in slovenskih govorcev predstavilo in analiziralo najnovejše svetovne trende odnosov z javnostmi. 

Več o letošnji konferenci dostopno TUKAJ.

PROGRAMSKI SKLOPI


Z letošnjo predavateljsko zasedbo konference bomo nagovarjali vsebine, ki jih naši dejavnosti prinašajo tehnološki tektonski premiki. Na izzive sodobnosti bomo odgovarjali s PETIMI vsebinskimi sklopi.

V okviru prvega sklopa bodo predavatelji bodo spregovorili o zgodovini lažnih novic, o odzivanju družbe nanje in o sodobnih orodjih, ki jih pomagajo razkrinkati.

Drugi sklop bo namenjen informacijski prihodnosti in posebej umetni inteligenci. Kaj vse lahko komunikatorji od nje pričakujemo, kakšne prednosti prinaša in kako se bomo morali temu pri našem delu prilagoditi. Vprašali se bomo tudi, kaj bodo medtem počeli naši možgani.

Novemu načinu organizacije odnosov z javnostmi in modelu korporativnega uredništva ter njihovemu uvajanju v podjetja ter ustanove bo namenjen tretji sklop.

Na pohodu je generacija Z. O tem, kdo so z-jevci, kako razmišljajo, kako seobnašajo in kako bo z njimi delati, bo govora v četrtem sklopu.

Na voljo nam je vse več novodobnih orodij, ki nam lahko olajšajo naše delo. O tem, katera so najzanimivejša, kaj ponujajo in kako jih nekateri prisvojem delu uspešno uporabljajo bo namenjen zadnji sklop konference. Zaključili jo bomo z delavnico uporabe online storitve za montažo inobjavljanje video vsebin.

Celoten program konference bo dostopen kmalu. 

Več o letošnji konferenci dostopno TUKAJ.

Prijava na 22. SKOJ TUKAJ.

*Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa.