Aktualno

Dogodki

okt 25. 2018

Še zadnjič o akciji Očistimo Slovenijo

15. septembra 2018 se je pisala zgodovina. Svoje poglavje smo dodali tudi Slovenci!


okt 04. 2018

5. konferenca o zavzetosti na temo avtentičnosti

5. konferenca o zavzetosti na temo avtentičnosti

Avtentičnost izvira iz nas samih. Kot takšni smo pristni, zvesti do sebe in svojih vrednot ter prepričanj. V vrtincu sodobnega življenja je naša avtentičnost ves čas na preizkušnji, tako v zasebnem kot poklicnem življenju.

sep 11. 2018

​Delovna sreča kot celovit koncept vodenja in delovanja organizacij 21. stoletja

Le kaj bi lahko v skupnem cilju povezalo komunikatorje v podjetjih in tiste, ki skrbijo za kadre? Delovna sreča je nedvomno odgovor.

sep 03. 2018

Delavnica javnega nastopanja z Boštjanom Polutnikom

Sekcija za komunikatorje v javnem sektorju Slovenskega društva za odnose z javnostmi, 3. septembra 2018, od 17. do 20. ure, v Kreativnem centru Poligon (Tobačna 5, 1000 Ljubljana) organizira Delavnico javnega nastopanja z Boštjanom Polutnikom.

jun 18. 2018

Kreativna delavnica z Nastjo Mulej - Najprej je bila ideja

Poletje je idealno za srečanje z Nastjo Mulej, magistro komunikologinje, univerzitetno diplomirano ekonomistko in sociologinjo ter edino licencirano trenerko de Bonovih orodij razmišljanja v Sloveniji.

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član