SKOJ

20. Slovenska konferenca o odnosih z javnostmi - SKOJ
20. in 21. april 2017, Grand Hotel Portorož

Jubiljejna 20. Slovenska konferenca o odnosih z javnostmi (SKOJ), bo letos potekala 20. in 21. aprila 2017, v Portorožu. Na nacionalni konferenci o odnosih z javnostmi vsako leto vpogledamo v najnovejše poslovne in predvsem komunikacijske trende, probleme in rešitve zanje – da te vsebine bolje razumemo in da nam pomagajo delati bolje.

Rdeča nit tokratne slovenske konference o odnosih z javnostmi je TRANSFORMACIJA.

Vse je minljivo, razen sprememb samih. Te naj bi bile nenehne in večne. In nam krojile usode. Radi jih imamo. Še zlasti pri drugih. A se kljub temu vsak dan soočamo z njimi.

Kaj vse nam prinašajo nenehne družbene in tehnološke spremembe, spremembe odnosov in v odnosih, preoblikovanje družbe in organizacij, kot smo jih poznali še včeraj? Pa pretvorbe resničnosti, ki jo bolj kot resnica in preverljiva dejstva krojijo »fake news« in plehkih populističnih 140 znakov ali manj? Kaj pa spremembe v načinu komuniciranja vodilnih, med in z zaposlenimi in drugimi deležniki? Kdo so, kakšna je vloga digitalnih vplivnežev in kako sodelovati z njimi? So digitalna transformacija, »big« in »small« data še eno veliko govoričenje ali neizogibna sprememba?  Ali se še znamo poslušati v digitalni dobi? Kako država in javne institucije komunicirajo z državljani? Kakšne preobrazbe nas še čakajo v odnosih z javnostmi? Kakšna je prihodnost poklica svetovalca/upravljavca odnosov z javnostmi? Kakšna je naša vloga v transformacijah? Pa vloga zaposlenih in njihovega ambasadorstva? Kaj vrhnji menedžerji pričakujejo od svetovalcev za odnose z javnostmi? In kako slednji pripomorejo k preoblikovanjih, preobrazbah, spremembah, pretvorbah (= transformaciji) odnosov, komuniciranja, organizacij, družb?


V okviru dveh konferenčnih dni se bo zvrstilo več tematskih sklopov, v katerih bodo svoja znanja in izkušnje delili številni komunikatorji, praktiki in akademiki iz Slovenije in tujine.

Sledite nam na naši spletni strani in družbenih omrežjih, da boste med prvimi izvedeli, kaj vse vam letos ponujamo. Lahko pa si tudi osvežite spomine na lanski SKOJ.

Se vidimo na jubilejnem 20. SKOJ-u, 20. in 21. aprila 2017 v Portorožu!


PiarNaKvadrat
19. SKOJ: Sodelovanje 15. april 2016
18. SKOJ: PRihodnost 17. november 2014
17. SKOJ: MultiPRaktiKOM 9. januar 2014