Novica
24.Feb.2023

Prihaja PRava stvar: Transformacija kulture

┼áe malo in PRava stvar bo spet z vami. V torek, 28. 2., ob 9. uri je namre─Ź na vrsti peti webinar PRava stvar, govorili pa bomo o organizacijski kulturi in ljudeh.

1x.png

Prijavite se lahko ­čĹë TUKAJ.

Organizacije z zadovoljnimi, zavzetimi, motiviranimi zaposlenimi, ki zasledujejo skupne cilje, so uspe┼íne in u─Źinkovite. Na to, kako se sodelavci in sodelavke po─Źutijo na delovnem mestu, kako uspe┼íni so pri svojem delu ter kako tesno sodelujejo, vpliva organizacijska kultura. Kadar se zaposleni ne poistovetijo z obstoje─Źo kulturo, ta tudi ne podpira delovanja podjetja. In ─Źas je za spremembo.
A sprememba organizacijske kulture, ki je v ozadju vseh delov in procesov v podjetju, zahteva spremembo v sami miselnosti in vedenju zaposlenih, spremembe procesov in organizacije dela, na─Źinov vodenja in komunikacije.

Kako komunikatorji pomagamo spreminjati zgodbo na┼íega podjetja v mislih zaposlenih in vseh ostalih pomembnih dele┼żnikov? Prisluhnite na┼íim PRavim sogovornikom, morda najdete navdih ali primer dobre prakse, ki ga lahko vpeljete tudi pri vas.

Z nami bodo tokrat svoje dragoceno znanje, bogate izku┼ínje in odli─Źne prakse delili mag. Katarina Primo┼żi─Ź Ramove┼í, direktorica podro─Źja ljudje in kultura v podjetju NIL d.o.o, Bla┼ż Ferenc, direktor korporativnih komunikacij v A1 Slovenija in A1 Srbija, in Alenka Rozman, vodja komuniciranja v Pivovarni La┼íko Union.

Katarina nam bo na pou─Źnem predavanju ┬╗Komunikacija narekuje karakter organizacije┬ź osvetlila, kako in zakaj moramo ljudi in kulturo postaviti v strate┼íki fokus podjetja ter kako pomembno vlogo igra pri tem interna komunikacija. Bla┼ż bo z odli─Źno prakso ┬╗Iz dveh kultur v eno┬ź pokazal, kaj se zgodi, ko se v podjetju sre─Źata dve kulturi z zelo razli─Źnimi vrednotami in kak┼íne dobre ÔÇô danes prepoznane kot zelo uspe┼íne ÔÇô aktivnosti so v podjetju razvili s ciljem, da ti dve kulturi zbli┼żajo. Alenka pa nam bo z zelo zanimivim primerom Pivovarne La┼íko Union ┬╗Na┼íi zaposleni varijo dobro dru┼żbo, navdihujejo bolj┼íi svet┬ź predstavila, kako s strukturiranim pristopom k interni komunikaciji ter z osredoto─Źenostjo in najve─Źjo skrbnostjo do zaposlenih v ─Źasu velikih transformacijskih projektov podjetje lahko sledi svojim strate┼íkim ciljem.

Ôťö Pridru┼żite se nam tudi vi.
Prijave so ┼íe vedno mogo─Źe na ­čĹë https://lnkd.in/dCaKTj76.

ÔĆ░Kdaj?
Torek, 28. 2. 2023, ob 9. uri.

­čôîKje?
Pove┼żemo se prek platforme ZOOM.

Deli

Pridru┼żite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni ÔÇô PRSS, Slovensko dru┼ítvo za odnose z javnostmi. PRSS zdru┼żuje ve─Ź kot 300 ─Źlanov iz vse Slovenije. Iz vseh ve─Źjih podjetij. Iz vseh ve─Źjih neprofitnih organizacij, dr┼żavnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmo─Źnej┼íih mre┼ż v Sloveniji!

Postanite ─Źlan
-->