Novica
06.Sep.2023

Prijavite svoje komunikacijske dosežke!

​ Hrvatska udruga za odnose s javnošću že tretje leto podeljuje regionalno komunikacijsko nagrado The! za najboljše komunikacijske dosežke, s katero spodbujajo odličnost celotne komunikacijske stroke.

imageX.png

Lanskoletni natečaj se lahko pohvali s kar 19 prijavami iz Hrvaške, Slovenije, Srbije ter Bosne in Hercegovine, o izstopajočih, najboljših projektih pa tudi tokrat odloča 12-članska žirija uglednih strokovnjakov iz vseh sodelujočih držav. 💫K prijavi svojih najboljših projektov iz leta 2022 za mednarodno nagrado The! vabijo vse agencije, korporacije in javne institucije. 

Prijave zbirajo vse do 2. oktobra, podelitev nagrad pa bo prvič potekala v živo, v Splitu, 30. novembra, v okviru njihove letne KOMference! 

Več o nagradi pa tukaj.


Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->