Dogodek

nov 16. 2022

PRava stvar: Kultura inoviranja


Inovacije, prebojne ideje, so gonilna sila razvoja vsake organizacije, od organizacijske kulture pa je odvisna notranja naklonjenost k ustvarjanju in inoviranju. Če je ideja praviloma bolj individualno delo, je samo inoviranje zagotovo timsko. Kako inovacijska kultura kot zrcalo delovnega okolja vpliva na razmišljanje zaposlenih izven okvirjev in (so)ustvarjanju kreativnega duha v podjetju? 

Inovativnost je vedno stvar strateške odločitve vodstva, inovacijska kultura pa je tista, ki trajnostno in učinkovito podpira, spodbuja in poživlja vse dele organizacije.

Kakšno vlogo imamo pri vsem tem komunikatorji? Kaj lahko storimo za to, da bosta krožno inoviranje in komuniciranje delovala z roko v roki?Prijava na dogodek: https://prava-stvar.meetpt.com/#kultura-inoviranja

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->