Dogodek

dec 14. 2022

PRava stvar: Medgeneracijsko sodelovanje in mentorstvo


Organizacije, ki ustvarjajo medgeneracijske priložnosti za spodbujanje medsebojno sodelovanja in razumevanja ter pretoka znanja v obe smeri, so uspešnejše in učinkovitejše. Zavedajo se namreč, da sta medgeneracijsko sodelovanje/mentorstvo pravzaprav oblika trajnostnega razvoja, ki izboljšuje življenje in blaginjo vseh generacij. 

Kaj se zgodi, ko se srečajo obstoječa praksa in izkušnje z novimi, svežimi znanji in veščinami? Prisluhnite našim sogovornikom in njihovim izkušnjam iz prakse, da se boste z medgeneracijskim sodelovanjem in mentorstvom znali spopasti tudi v svojem podjetju ter dosegli (naj)boljše za vse generacije.Prijava na dogodek: https://prava-stvar.meetpt.com/#medgeneracijskosodelovanjeinmentorstvo

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->