Dogodek

okt - nov 13. - 04. 2023

Vabljeni v 3. generacijo PRSS mentorskega programa PReskok!


Zagrabite PRiložnost in se vključilte v 3. generacijo mentorskega programa PReskok. Pobrskajte po izkušnjah in znanju izkušenih strokovnjakov za odnose z javnostmi in še dodatno izpopolnite svoje komunikatorske veščine.

Dragi bodoči mentoriranci,

bodite med prvimi, ki boste zgrabili PRiložnost in se vključili v 3. generacijo mentorskega programa PReskok. Namen programa je povezovanje in prenos znanj med izkušenimi komunikatorji in drugimi člani društva, ki želijo napredovati na področju odnosov z javnostmi. V PRSS smo prepričani, da bomo s pomočjo razvoja posameznikov obogatili našo stroko.

Letošnja, 3. sezona, PReskoka prinaša tudi nekaj novosti:

- program je namenjen le članicam in članom PRSS. Če to še niste, se lahko prijavite tu. Do konca leta je članarina le polovična, kar pomeni 40 evrov + DDV, za javni sektor in nevladne organizacije pa 25 EUR + DDV. Članarine morajo biti vplačane ob vpisu v mentorski program.

- Vsi udeleženci mentorskega programa (mentoriranci in mentorji) boste prejeli 15 % popusta na early bird prijave na 26. Slovensko konferenco o odnosih z javnostmi (popusti se med sabo ne seštevajo), ki bo 22. in 23. maja 2024 v Portorožu. 

- Na prvem, uvodnem srečanju mentorskega programa, ki bo v prvi polovico novembra 2023, bo svoje znanje in izkušnje delila Tina Cipot, predsednica PRSS in vodja korporativnega komuniciranja v podjetju Lidl Slovenija.

- Preizkusili bomo walking mentorship.

- Med mentorskim programom boste prejeli tudi kakšno nalogo ali komunikacijski izziv, predvsem pa bomo hvaležni za vaše sprotne odzive.

Cilji mentorskega programa PReskok so:

• spodbujati in podpirati kroženje znanja in izkušenj med mlajšimi in izkušenejšimi;

• poudarek na rasti in razvoju posameznika in njegovih veščin;

• večja opolnomočenost komunikatorjev;

• spodbuda za karierne preskoke;

• izgradnja povezovalne mreže v PRSS-ju.

1. Kako bo program potekal?

Med prijavljenimi bomo izbrali do 10 kandidatk ali kandidatov, ki bodo v celoti izpolnili vprašalnik in jasno zapisali svoje cilje, ki jih želijo doseči v okviru programa, ter 3 želje glede izbire mentorice oz. mentorja, ki jih bomo nato tudi poskušali izpolniti. V celotnem procesu mentorskega programa je pobuda na strani mentoriranke ali mentoriranca, kar pomeni dogovarjanje za skupna srečanja, izpolnjevanje dogovorjenih nalog ipd. Vsak mentorski par se bo individualno dogovoril za približno 5 srečanj prek spletnih kanalov ali v živo – kot rečeno, bo pobuda na strani vas, mentorirancev.

2. Trajanje programa?

Od začetka novembra 2023 do sredine aprila 2024.

3. Kako se prijaviti?

Izpolnite spodnji vprašalnik in počakajte na naš odgovor, ki ga lahko pričakujete do konca oktobra.

4. S kom boste v mentorskem paru?

V vprašalniku boste napisali svoje želje, pare pa bomo sestavili v PRSS na podlagi vaših opisov in odgovorov ter ujemanja z mentorjem ali mentorico.

Dodatne informacije: nina.ostrbenk@gmail.com.

VPRAŠALNIK

5. Rok

Vprašalnik izpolnite do vključno 4. novembra.

Vabljeni v generacijo 2023/24!

Prijazen pozdrav, PRSS

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->