Novica
14.Oct.2019

10. PR teater: early bird vstopnice v komunikacijsko džunglo že na voljo

Še dober mesec dni nas loči do jubilejnega 10. PR teatra, študentske konference o odnosih z javnostmi, ki jo organizira Študentska sekcija PRSS.

koncni coverS.png

Letošnji PR teater bo potekal 13. novembra 2019 v Veliki dvorani Fakultete za družbene vede v Ljubljani. Tokratno geslo se glasi »Komunikacijska džungla: Vstopi. Razišči. Začuti.«.

Organizacijska ekipa razlaga, da je svet komuniciranja kakor džungla, saj oba povezujejo pestrost, vznemirljivost in skrivnostnost. »Komunikatorji pri delu potrebujemo pester nabor raznolikih veščin, moramo biti stalno aktivni, naše misli pa vedno na lovu za dobrimi zgodbami. V svetu komuniciranja ni mirovanja, tako kot ne v džungli, in edina stalnica je sprememba. Poleg tega je kdaj pa kdaj tudi skrivnosten, kar mu prida še dodaten kanček razburljivosti,« pravijo ustvarjalci letošnjega PR teatra.

Ključna ideja konference, ki je prejemnica dveh nagrad Zlato pero za komunikacijsko odličnost, je študentom ponuditi dodatno znanje o praktičnih primerih in najnovejših trendih na področju odnosov z javnostmi. Tako bo dogodek tudi letos gostil slovenske in tuje predavatelje, ki bodo prek predavanj in praktičnih delavnic delili svoje znanje in izkušnje. Konferenca je zanimiva ne le za študente, ampak za vse, ki delujejo v stroki odnosov z javnostmi in jih to področje zanima. 

Program za zdaj ostaja še skrivnost, vendar pa se je razkrivanje predavateljev že začelo. Razkrivanje programa lahko spremljate na spletni strani, Facebook strani in Instagram profilu projekta.

Ob omenjeni 10. obletnici PR teatra ustvarjalci obljubljajo nepozabno doživetje, pravo komunikacijsko džunglo, kjer bodo obiskovalci lahko našli zakladnico znanja in z vsemi čuti začutili tropski utrip. Early bird vstopnice si člani PRSS že lahko zagotovite po ugodni ceni 8 € prek obrazca.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->