Prizma

Prizma je nacionalna strokovna nagrada, ki jo Slovensko društvo za odnose z javnostmi podeljuje slovenskim organizacijam za odličnost izvedenih komunikacijskih programov na področju odnosov z javnostmi. Je edino tovrstno priznanje slovenskim komunikacijskim strokovnjakom in ne pomeni zgolj komunikacijske odličnosti, temveč izraža tudi strokovnost, znanje, ustvarjalnost in učinkovitost na področju stroke odnosov z javnostmi.

SKOJ 2019 - Photo Ziga Intihar-406.jpg

Prijaviteljem omogoča, poleg nagrajevanja in ovrednotenja njihovih prispevkov k uveljavljanju stroke odnosov z javnostmi, tudi odlično priložnost za predstavitev njihovega dela kolegom in javnosti. Razpis za nagrado Prizma poteka vsako leto, predvidoma od marca do konca aprila, nagrade pa se podelijo v okviru SKOJ-a, ki poteka maja. 

Podjetja, organizacije in agencije lahko svoje komunikacijske program prijavijo v šestih kategorijah, in sicer:

  • A - programi internega komuniciranja
  • B - celoviti komunikacijski programi (integrirano komuniciranje)
  • C - programi upravljanja sprememb (krizno komuniciranje, upravljanje tem itd.)
  • D - specifični komunikacijski programi (vladni odnosi, odnosi z mediji, lokalnimi skupnostmi, potrošniki, finančnimi javnostmi itd.)
  • E - programi družbene odgovornosti, neprofitne kampanje
  • F - uporaba komunikacijskih veščin, komunikacijskih orodij in medijev (od internega glasila do aplikacij, od klasičnih do novih)


                            

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->