Novica
11.Apr.2018

Komunikatorji, sodelujmo pri projektu Očistimo Slovenijo!

Saj poznate akcijo Očistimo Slovenijo ali ne?

Ocistimo.JPG

Akciji leta 2010 in 2012 sta pustili neizbrisen pečat tako doma kot tudi v svetu, saj še danes nosijo rekord največ udeležencev glede na število prebivalcev! Takrat so naredili velike premike in marsikdo je spoznal, da lahko tudi kot posameznik naredi nekaj za boljši svet. Ekologi brez meja so se odločili, da se letos priključijo svetovni akciji World Clean up Day in 15.septembra očistijo Slovenijo še ZADNJIČ!

Zakaj zadnjič? Zato, ker menijo, da je nastopil čas, ko je potrebno vse moči usmeriti v preprečevanje nastajanja odpadkov in posledično tudi smetenja. Skratka, čas je za spremembe v glavah. Ravno zaradi tega glavnega cilja se bo večina aktivnosti odvijala v času pred in po akciji.

Seveda je tak projekt velik organizacijski in logistični zalogaj, ki je v prvi vrsti odvisen od sodelovanja številnih prostovoljcev, tudi na različnih strokovnih področjih. Eno od takih področij so tudi odnosi z javnostmi. Seveda so te aktivnosti še kako pomembne prav zdaj, mesece pred samo akcijo, da bomo dosegli zadostno število posameznikov in skupin in da bomo pri tem dali prava in jasna sporočila.

K svojim aktivnostim vabijo strokovnjake na področju odnosov z javnostmi, ali pa tiste, ki se na tem področju šele izobražujejo. Konkretna področja delovanj zajemajo: 

1.     pomoč pri strateškem odločanju, strateškem komuniciranju, postavljanju ciljev in aktivnosti
2.     svetovanje, kako ključne besede in sporočila vključiti v komunikacijo
3.     komunikacija s sponzorji, partnerji
4.     pregled že sestavljenih sporočil, strategij in drugega materiala in svetovanje spremembe in popravkov

Več glav več ve!
V vabilu k sodelovanju so še zapisali: »Ker ste vi nedvomno strokovnjaki na tem področju, nam bo vaša pomoč še posebej dragocena. Vsi zainteresirani lahko pokličete na 064 123431, da se pogovorimo o podrobnostih. Z aktivnostmi si želimo pričeti čim prej, zato ne odlašajte in pokličite."

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->