Novica
19.Mar.2018

Nagrada družbeno odgovornih podjetniških praks za partnerstva, inovacije in spremembe 2018 - Spletni seminar za potencialne prijavitelje

Mreža za družbeno odgovornost Slovenije vabi k prijavi na razpis za 3. nagrado družbeno odgovornih podjetniških praks za partnerstva, inovacije in spremembe. Namen nagrade je izpostaviti najboljše slovenske partnerske projekte s področja družbene odgovornosti in s tem povečati izmenjavo najboljših praks.

druzbena odgovornost_shutterstock_379467526.jpg


Spletni seminar za potencialne prijavitelje
Zainteresirana podjetja vabimo, da se nam pridružijo na spletnem seminarju za prijavitelje, kjer bomo predstavili razpis ter ponujali odgovore na vaša konkretna vprašanja.
DATUM: 23. marec 2018 (12:00-13:00)
Prijave: petra@mdos.si, 01/430 37 51


Nagrado sestavljata 2 kategoriji:
- kategorija za partnerstva z majhnimi in srednje velikimi podjetji
- kategorija za partnerstva z velikimi podjetji.

Nagrada je osredotočena na uspešna partnerstva med podjetjem ter najmanj enim neprofitnim deležnikom. Posebna pozornost je namenjena inovacijam z namenom spodbujanja podjetij pri ustvarjanju inovativnih rešitev za naslavljanje trajnostnih vprašanj. Nagrada vključuje kriterije, povezane s pozitivnimi učinki partnerstva, tako na družbo kot na podjetje. Prav tako se posebno pozornost namenja celostni obravnavi družbene odgovornosti.

Zakaj sodelovati?

  • brezplačna prijava
  • enostavna projektna dokumentacija
  • predstavite svoj projekt in si povečajte svoj ugled kot družbeno odgovorno podjetje
  • medijska izpostavljenost
  • strokovna evalvacija strokovne žirije vašega projekta
  • brezplačna udeležba na konferenci o družbeni odgovornosti znotraj EU za zmagovalce

Rok za prijavo je 3.5.2018. Sodelovanje na razpisu je brezplačno!
Za več informacij in razpisno dokumentacijo obiščite spletno stran
 Mreže za družbeno odgovornost Slovenije.
Koordinator projekta: Mreža za družbeno odgovornost Slovenije

Partnerji nagrade družbeno odgovornih podjetniških praks so Ekonomska fakulteta, Univerza v Ljubljani, Fakulteta za management Univerze na Primorskem, IEDC - Poslovna šola Bled, IRDO - Inštitut za razvoj družbene odgovornosti, Združenje Manager, Združenje delodajalcev Slovenije,in drugi.

Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->