Dogodek

sep 11. 2018

​Delovna sreča kot celovit koncept vodenja in delovanja organizacij 21. stoletja


Le kaj bi lahko v skupnem cilju povezalo komunikatorje v podjetjih in tiste, ki skrbijo za kadre? Delovna sreča je nedvomno odgovor.

Petra Božič Blagajac in Maja Lončar (Paleta znanj) sta prvi Slovenki s certifikatom mednarodne akademije za managerje delovne sreče Woohoo Inc. (Chief Happiness Officer Academy), s katerim sta postali certificirani mednarodni partnerici vodilnih protagonistov s področja delovne sreče. 

O tem kako ustvariti okolje, v katerem bo doma delovna sreča, bosta managerki delovne sreče spregovorili na brezplačni delavnici, ki bo 11. septembra ob 18.30 v Mariboru (Alma mater Europaea, Slovenska ul. 17).Prijava na dogodek: https://www.eventbrite.com/e/delovna-sreca-kot-celovit-koncept-vodenja-in-delovanja-organizacij-21-stoletja-tickets-49240829647​

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->