Dogodek

jun 18. 2018

Kreativna delavnica z Nastjo Mulej - Najprej je bila ideja


Poletje je idealno za srečanje z Nastjo Mulej, magistro komunikologinje, univerzitetno diplomirano ekonomistko in sociologinjo ter edino licencirano trenerko de Bonovih orodij razmišljanja v Sloveniji.

Na delavnici bomo na konkretnem primeru delali s pomočjo orodij namernega generiranja in vrednotenja idej.

Zagotovo nam bodo prišle prav sveže ideje, usmerjene k bolj učinkovitemu in usmerjenemu, konstruktivnemu in kreativnemu, sistematičnemu in sodelovalnemu razmišljanju in delovanju, tako v poslovnem kot v zasebnem življenju. 

Na kreativni delavnici se dobimo v ponedeljek, 18. junija 2018, ob 17. uri v prostorih Alma Mater Europea (vhod v Andreanum) - Slovenska ulica 17, Maribor.Prijava na dogodek: https://www.eventbrite.com/e/regija-02-kreativna-delavnica-z-nastjo-mulej-najprej-je-bila-ideja-tickets-46783650157

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->