Zaposlovalci

PRiložnost za delo Zaposlujete, iščete nove komunikatorje? Sporočite nam! Agencije, podjetja in organizacije vabimo, da nam pošljete informacije, ko iščete nove sodelavke/sodelavce s področja komuniciranja na prss@piar.si, z veseljem bomo objavili vaše povabilo k prijavam.

Sodelavca za odnose z javnostmi iščejo pri taksi družbi Cammeo. Več informacij in podrobnosti o delovnem mestu na tej povezavi.

Zaposlitvena agencija Competo za svojega naročnika išče vodjo odnosov z javnostmi v ugledni in uspešni mednarodni družbi z močno blagovno znamko. Več o delovnem mestu in rokih prijave je na voljo tukaj.

Prav tako pa podjetje Trenkwalder za svojega naročnika išče entuziastičnega in proaktivnega člana ekipe, ki bo samostojno vodil PR projekte. V kolikor ste kreativni, ambiciozni in ciljno usmerjeni vas vabijo k prijavi. Več podrobnosti o delu si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Moje delo.com.

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->