Zaposlovalci

PRiložnost za delo Zaposlujete, iščete nove komunikatorje? Sporočite nam! Agencije, podjetja in organizacije vabimo, da nam pošljete informacije, ko iščete nove sodelavke/sodelavce s področja komuniciranja na prss@piar.si, z veseljem bomo objavili vaše povabilo k prijavam.


Herman & partnerji išče svetovalca za korporativno komuniciranje.

✅ Te zanima strateško načrtovanje komunikacijskih aktivnosti?
✅ Ti iskanje edinstvenih rešitev in vsakodnevno učenje predstavljata izziv?
✅ Si želiš soustvarjati nove komunikacijske produkte in storitve na osnovi interpretacij poslovnih, gospodarskih in političnih dogajanj?
✅ Imaš vsaj 3 leta izkušenj na področju korporativnega komuniciranja?
✅ Ti koordinacija in vodenje projektov ne predstavljata težav?

Prijavi se do 20.2.2020 na 👉 hr@herman-partnerji.si


Podjetje Media Bus d.o.o. pod blagovno znamko Zaslon v svoje vrste vabi sodelavca v produkciji in planiranju digitalnih medijskih vsebin (m/ž). Želijo nekoga z znanjem hrvašega jezika in vsaj dvema letoma izkušenj iz uporabe programa Adobe After Effects. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete tukaj.


Skupina SIJ – Slovenska industrija jekla v tim korporativnega komuniciranja v Ljubljani vabi samostojnega in proaktivnega specialista za korporativno komuniciranje (m/ž), z veščinami vodenja projektov in dobrimi organizacijskimi sposobnostmi. Če imate vsaj tri leta delovnih izkušenj in bi vas veselilo delo s poudarkom na internem komuniciranja v podjetju s skoraj 4.000 zaposlenimi, ter skrb za aktivacijo že nagrajenih sponzorskih in donatorskih projektov in koordinacijo drugih družbeno odgovornih projektov na ravni celotne Skupine SIJ, vas vabijo, da se prijavite. Gre za nadomeščanje porodniške odsotnosti, ki ga bo izbrani kandidat začel v začetku maja in ga opravljal do konca junija 2021 (14 mesecev). Ponudbe kandidatov s priloženim življenjepisom pričakujejo do 15. februarja 2020 na e-mail naslov: zaposlovanje@sij.si. Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj


Ministrstvo za javno upravo, išče nekoga za zasedbo prostega uradniškega delovnega mesta za nedoločen čas, s 6 mesečnim poskusnim delom. Potrebujejo višjega svetovalca v Službi za odnose z javnostmi. Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj


🧰📌 PRILOŽNOST

Iščem zanesljivo osebo, ki mi bo pomagala dosegati cilje in se je pripravljena v kratkem času veliko naučiti. Kaj moraš predhodno znati?

✅ odlično pisno komunicirati v slovenskem jeziku,
✅ imeti dobre organizacijske sposobnosti,
✅ poznati osnove novinarskega dela (izkušnje s pisanjem za tiskane medije so zaželene),
✅ imeti voljo hitro spoznavati nove stvari in se učiti iz prakse.

Iščem zanesljivo osebo, ki mi bo (karakterno vsaj malo) podobna. 🙂 Se bo znala smejati, a tudi resno zagristi v izzive, ki jih ne bo manjkalo. Ponujam fleksibilen delovni čas (do 100 ur dela na mesec po sistemu delo mora biti opravljeno v dogovorjenih rokih), oblika sodelovanja pa je prav tako stvar dogovora.
Če tudi ti funkcioniraš po spodaj zapisanem, te čakam na 📧 petra@pepi.si. Veselim se, da se spoznava.


Pridružite se izobraževalno-zaposlitvenemu programu BusinessClass® in začnite svojo kariero v podjetju Iskra d.o.o. kot sodelavec v oddelku poslovne prodaje. Prijavite se lahko tukaj, več informacij o delovnem mestu pa najdete na tej povezavi


Sabex išče izkušenega vodja marketinga (m/ž), s katerim želijo okrepiti svoj mednarodni tim. Nudijo kreativen marketinški položaj, kjer boste sodelovali z vodilnimi blagovnimi znamkami s področja kozmetike in prehranskih dopolnil kot so NUXE, BIODERMA in ARKOPHARMA. Več tukaj.

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->