Zaposlovalci

PRiložnost za delo Zaposlujete, iščete nove komunikatorje? Sporočite nam! Agencije, podjetja in organizacije vabimo, da nam pošljete informacije, ko iščete nove sodelavke/sodelavce s področja komuniciranja na prss@piar.si, z veseljem bomo objavili vaše povabilo k prijavam.


Podjetje COMPETO išče strastnega, pogumnega, radovednega in motiviranega svetovalca za korporativno komuniciranje. Rok prijave je 21. junij, več na tej povezavi.


Aer LT d.o.o. v svoje vrste vabi sodelavca za podporo strankam - v italijanskem jeziku (m/ž). Več na tej povezavi. Iščejo tudi upravljalca družbenih medijev (m/ž), več na tej povezavi


Novo delovno mesto! Vodja komunikacij za italijanski trg. Če te zanima, pošlji svoj CV in motivacijsko pismo v italijanščini in angleščini na elektronski naslov: zaposlitev@malijunaki.si. Več o samem delu pa na tej povezavi.Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->