Zaposlovalci

PRiložnost za delo Zaposlujete, iščete nove komunikatorje? Sporočite nam! Agencije, podjetja in organizacije vabimo, da nam pošljete informacije, ko iščete nove sodelavke/sodelavce s področja komuniciranja na prss@piar.si, z veseljem bomo objavili vaše povabilo k prijavam.


Trejk Trgovina d.o.o. išče novega sodelovca za delo do doma, za promocijo in prodajo knjig. Gre za delo od doma, med drugim pa od kandidatov pričakujejo sposobnost tekočega in uglajenega govora, 1-2 ure dela na dan ter sistematičnost. Nudijo fleksibilen delovni čas, plačilo po dogovoru ter možnost redne zaposlitve. Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj. Vaše prijave z življenjepisom sprejejo na e-mail publishing@adriatikus.eu najkasneje do 8. 4. 2020.


V bančništvu potrebujejo nove sodelavce! NLB d.d. išče vodjo upravljanja digitalnega marketinga (m/ž). Med drugim pričakujejo vsaj 3 leta izkušenj, poznavanje orodja Google Analytics in konceptov analize digitalnega oglaševanja ter prodaje (CRO, CR, CTR, ROI, ROAS …) in poznavanje Google AdWords in Facebook oglaševalske platforme. Ponujajo takojšnjo sklenitev delovnega razmerja in še veliko drugega. Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj, prijave pa sprejemajo do 6. 4. 2020, na tej povezavi.


🧰📌 PRILOŽNOST

Iščem zanesljivo osebo, ki mi bo pomagala dosegati cilje in se je pripravljena v kratkem času veliko naučiti. Kaj moraš predhodno znati?

✅ odlično pisno komunicirati v slovenskem jeziku,
✅ imeti dobre organizacijske sposobnosti,
✅ poznati osnove novinarskega dela (izkušnje s pisanjem za tiskane medije so zaželene),
✅ imeti voljo hitro spoznavati nove stvari in se učiti iz prakse.

Iščem zanesljivo osebo, ki mi bo (karakterno vsaj malo) podobna. 🙂 Se bo znala smejati, a tudi resno zagristi v izzive, ki jih ne bo manjkalo. Ponujam fleksibilen delovni čas (do 100 ur dela na mesec po sistemu delo mora biti opravljeno v dogovorjenih rokih), oblika sodelovanja pa je prav tako stvar dogovora.
Če tudi ti funkcioniraš po spodaj zapisanem, te čakam na 📧 petra@pepi.si. Veselim se, da se spoznava.


Pridružite se izobraževalno-zaposlitvenemu programu BusinessClass® in začnite svojo kariero v podjetju Iskra d.o.o. kot sodelavec v oddelku poslovne prodaje. Prijavite se lahko tukaj, več informacij o delovnem mestu pa najdete na tej povezavi


Sabex išče izkušenega vodja marketinga (m/ž), s katerim želijo okrepiti svoj mednarodni tim. Nudijo kreativen marketinški položaj, kjer boste sodelovali z vodilnimi blagovnimi znamkami s področja kozmetike in prehranskih dopolnil kot so NUXE, BIODERMA in ARKOPHARMA. Več tukaj.

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->