Novica
11.Apr.2018

Prijave za nagrado Prizma, Primus in Prostovoljec leta so podaljšane!

Da bi res vsi najboljši komunikacijski programi, ambiciozni komunikatorji in srčni prostovoljci dobili priložnost, da jih spozna svet komuniciranja smo prijave za nagrado Prizma, Primus in Prostovoljec leta smo podaljšali do 17. aprila 2018!

PRSS_Novicke_1030x963-Nagrada-PrizmaG.jpg

NAGRADA PRIZMA

Vaši komunikacijski programi si zaslužijo prejeti edino tovrstno priznanje slovenskim komunikacijskim strokovnjakom. Priznanje ne pomeni zgolj komunikacijske odličnosti, temveč izraža tudi strokovnost, znanje, ustvarjalnost in učinkovitost na področju stroke odnosov z javnostmi.

Več o prijavi najdete tukaj.

NAGRADA PRIMUS

Pečati, ki so jih v svetu komuniciranja pustili ambiciozni komuniktorji, ne smejo zbledeti, ampak jih je potrebno za to nagraditi. Nagrajenim managerjem in managerkam ter organizacijam, ki jih vodijo, nagrada Primus prinaša večjo prepoznavnost  in krepi njihov ugled.

Več o prijavi najdete tukaj.

PROSTOVOLJEC LETA

Tudi srčnost članov PRSS-ja ne sme ostati neopažena. Če ste v lanskem letu spoznali članico ali člana PRSS-ja, ki se je s svojim prostovoljnim delom na področju odnosov z javnostmi v okviru delovanja društva in širše še posebej izkazal, ga prijavite za nagrado Prostovoljec leta.

Več o prijavi najdete tukaj.

Kdo bo prejemnik letošnjih laskavih nazivov, pa izveste na 21.SKOJ-u, ki bo 15. in 16. maja v Portorožu!

Kdo bo prejemnik letošnjih laskavih nazivov, pa izveste na 21.SKOJ-u, ki bo 15. in 16. maja v Portorožu! 


Deli

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->