Študentski natečaj - Inkubator priložnosti

K sodelovanju v študentskem natečaju Inkubator priložnosti vabimo vse mlade komunikatorje, ki imajo inovativno idejo za zastavljen izziv podjetja.

SKOJ 2019 - Photo Ziga Intihar-416.jpg

Glavni namen natečaja – Inkubator priložnosti je več mladim, ki si želijo pridobiti dodatno praktično in strokovno znanje, omogočiti prihod na konferenco, v zameno za njihove kreativne ideje. 

Študentje na podlagi podanega komunikacijskega problema na področju odnosov z javnostmi (briefa) iščejo kreativne rešitve in se tako povežejo z uspešnim podjetjem.

V okviru 22. SKOJ-a smo študentski natečaj izvedli že tretjič, in sicer smo sodelovali s podjetjem Adriatic Slovenica, za katerega so študenti pripravili komunikacijski načrt z izzivom kako pravočasnim varčevanjem malih zneskov do višje pokojnine in boljšega standarda na stara leta. 

Odzivi s strani študentov in podjetji so bili izjemno pozitivni, zato želimo to uspešno zgodbo nadaljevati tudi v prihodnje. 


Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->