Razpis Študentski natečaj - Inkubator priložnosti

BRIEF ZA SODELOVANJE V NATEČAJU  

»INKUBATOR PRILOŽNOSTI 2021«

IZZIV: 


Povečati zanimanje mladih za Telemachovo mobilno ponudbo ter nakup (sklenitev naročniškega razmerja ali nakup mobilne naprave) prek spletne trgovine na www.telemach.si. 

Uporabnikom ponujamo tri enostavne in transparentne mobilne pakete VEČ, ki so osredotočeni na količino prenosa podatkov, saj verjamemo, da je to komponenta, ki je vedno bolj pomembna in odločilna pri izbiri paketov. 

NALOGA: 

Priprava komunikacijskega načrta za izziv, ki vključuje načrt aktivnosti in terminski plan aktivnosti ter finančno oceno izvedbe načrta. 

Trajanje komunikacijske kampanje: 3 meseci. 

Koga nagovarjamo? Mlade med 18. in 30. letom. 

Želimo poiskati način komunikacije, kjer bi tudi ta starostna skupina prepoznala Telemach za svojo prvo izbiro. Produkti se ne razlikujejo od konkurence v smislu, da bi jim bili manj prilagojeni. Kvečjemu lahko trdimo, da narekujemo trende, da smo prav mi prvi občutno povečali prenos podatkov in prvi predstavili paket z neomejenim prenosom podatkov. Verjamemo, da mladi potrebujejo prav to za nenehno komuniciranje prek aplikacij, poslušanje pretočne glasbe in ogleda video vsebin. 

Hkrati si želimo, da bi mladi za prodajni kanal izbrali spletno trgovino primarno prek mobilne naprave. Tak način nakupa se je med pandemijo na splošno povečal, zato predvidevamo, da zaupanje na splošno je, poleg tega pa uporabniki pri nakupu prek spleta pri Telemachu prejmejo tudi določene ugodnosti. 

Telemach ni prepoznan kot znamka, ki bi ponujala storitve za mlade. Ni mladosten, ne gre v korak s časom in ni napreden. Zakaj prevladuje takšno mnenje? Je to zgolj percepcija, ki se vleče iz zgodovine? Kaj Telemachu manjka, da bi bil bližje mladim? 

Naredi se primerjava med operaterji in se poišče prednosti ter slabosti z vidika mlajše populacije. Katere stvari so naše raziskovalce najbolj pritegnile, zakaj, kakšna bi bila idealna komunikacija za populacijo med 18. in 30. letom? 

O TELEMACHU: 

Telemach je eden največjih telekomunikacijskih operaterjev v Sloveniji. Je vodilni ponudnik fiksnega širokopasovnega interneta in plačljivih video vsebin ter že vrsto let najhitreje rastoči operater mobilne telefonije. Uporabnikom zagotavlja napredne in kakovostne televizijske storitve v ločljivostih HD ter 4K, visoke hitrosti interneta in vrhunske mobilne storitve s paketi VEČ, ki svet zabave in komunikacij naredijo preprosto dostopnega na vseh napravah doma ali na poti. 

Z najboljšo ponudbo na tržišču, najbolj kakovostno skrbjo za stranke in s stalnim vlaganjem v tehnološke inovacije zagotavlja storitve najvišje kakovosti številnim zasebnim in poslovnim uporabnikom v Sloveniji. Telemach je letos še drugo leto zapored dobil certifikat mednarodno priznanega podjetja Umlaut, Best in Test, za najboljše mobilno in fiksno omrežje po uporabniški izkušnji. 

Podjetje je del United Group, vodilne telekomunikacijske in medijske platforme v jugozahodni Evropi. 

O PAKETIH VEČ: 

Pri Telemachu so ustvarili tri enostavne in pregledne pakete mobilne telefonije: VEČ, ŠE VEČ in NAJVEČ (znotraj njih je še posebna ponudba VEČ IMAM za otroke). Paket NAJVEČ je bil pred dvema letoma prvi v Sloveniji, ki je ponudil neomejen prenos podatkov. 

Tudi v ostalih dveh paketih se količina prenosa podatkov nenehno povečuje (ta čas VEČ 3 GB in ŠE VEČ 60 GB), po porabi vključenih količin v Sloveniji se dodatni prenos ne zaračunava, ampak se zgolj zniža hitrost. 

V vseh treh paketih, tudi v najmanjšem, so klici v Telemachovem mobilnem omrežju neomejeni, prav tako SMS/MMS v Sloveniji ter SMS v EU/EEA gostovanju. 

V vse pakete so brezplačno vključene še dodatne storitve: brezžični omrežji UNIFI in UNIFI TRAVEL, ki skupaj zagotavljata največje neomejeno brezžično omrežje na svetu z več kot 68 milijoni lokacij po svetu, ter mobilna televizija EON. 

Ob nakupu prek spleta ponuja Telemach dodatne ugodnosti.

 

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->