Razpis Prostovoljec leta


PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi, v okviru Sekcije za spodbujanje družbene odgovornosti razpisuje postopek za izbiro »prostovoljke/prostovoljca leta 2019«. PRSS ta naziv od leta 2005 podeljuje posameznici ali posamezniku, ki je s svojim delovanjem v preteklem letu največ doprinesel k razvoju stroke za odnose z javnostmi in komunikacijski management ter k uspešnemu delovanju in prepoznavnosti Slovenskega društva za odnose z javnostmi (PRSS). 

Rok za oddajo prijav je odprt do nedelja, 13. septembra 2020!


Naziv "prostovoljka / prostovoljec leta" je namenjen članom PRSS, ki s svojim prostovoljnim delom sodelujejo pri različnih projektih društva in prispevajo k razvoju stroke. Z nazivom želi društvo svojim članom, ki so se v preteklem letu izkazali s prostovoljnim delom in so prispevali k uspešnemu delovanju in prepoznavnosti društva, podeliti priznanje, ki si ga zaslužijo.

Prostovoljec leta 2019 bo razglašen na 23. Slovenski konferenci o odnosih z javnostmi, 9. novembra 2012, v Portorožu. 

O razpisu:

Vsak posameznik / posameznica, skupina ali podjetje se lahko odloči in prijavi osebo-člana PRSS, za katero ocenjuje, da je s svojim prispevkom v letu 2018 največ doprinesla k razvoju stroke za odnose z javnostmi in komunikacijski management ter k uspešnemu delovanju Slovenskega društva za odnose z javnostmi (PRSS). 

Prijava mora vsebovati:

  • ime in priimek prijavitelja-ev / naziv podjetja,
  • podpis prijavitelja / odgovorne osebe v podjetju,
  • kratko obrazložitev, zakaj se vlaga kandidatura (do 2500 znakov),
  • morebitna dokazila k prijavi,
  • Soglasje kandidata/ke ni potrebno,
  • kontaktne podatke prijavitelja in kandidata/ke za morebitna dodatna vprašanja,
  • datum prijave.

Datum prijave:

Prijave morajo biti oddane najkasneje do 18. aprila 2019. Soglasje predlaganega kandidata ni potrebno, dodatna dokazila k obrazložitvi kandidature pa lahko pošljete po elektronski pošti na naslov prss@piar.si.

Pridružite se nam

Pridi, Razmisli, Snuj in Spremeni – PRSS, Slovensko društvo za odnose z javnostmi. PRSS združuje več kot 300 članov iz vse Slovenije. Iz vseh večjih podjetij. Iz vseh večjih neprofitnih organizacij, državnih ustanov in institutov. Strokovnjake iz agencij in samostojne svetovalce. Postanite del ene najmočnejših mrež v Sloveniji!

Postanite član
-->